Toshiba se vrací na veletrh ISE s rozšířenou nabídkou profesionálního signage řešení pro všechny druhy podnikání

Praha, Česká republika, 5. února 2015 – Toshiba Europe GmbH vystavuje svou novou, vylepšenou řadu profesionálních signage řešení na veletrhu ISE 2015. V porovnání s loňským rokem přijde Toshiba s větším stánkem i nabídkou. Kompletní řešení (displeje a software) se hodí do každého podnikání bez ohledu na konkrétní požadavky. Toshiba Europe GmbH představí profesionální signage řešení v hale 4, 4-S60 na veletrhu Integrated Systems Europe 2015 v Amsterdamu, a to od 10. do 12. února. (TZ)

Rozšíření nabídky profesionálního signage řešení

Široká nabídka produktů se v průběhu roku ještě rozroste a pokryje tak poptávku malých, středních i velkých podniků.

Série TD-E je odpovědí společnosti Toshiba na potřebu modelů, které budou v provozu až 16 hodin 7 dní v týdnu. V Evropě je tento 16/7 typ k dostání od konce roku 2014. Veletrhu ISE 2015 využije Toshiba k představení tohoto i dalších doplňků profesionálních signage řešení, jako je například nová generace videostěny. Představen bude i nový software, určený přímo pro digital signage, který usnadní nastavení a správu displejů. Jeho uvedení na trh se plánuje na rok 2015. Kombinace kompatibilního displeje a nového softwaru umožní řízení a plánování obsahu v jednom.

Růst v Evropě

Po úspěšném prvním roce, kdy byl zahájen prodej Toshiba Digital Signage ve Velké Británii, Francii a Německu, se tyto produkty postupně dostávají do dalších zemí a pokrývají tak již většinu Evropy. V důsledku toho došlo i k posílení prodejní divize. Kromě zmíněných tří zemí jsou nově zřízeny i divize pro severské země, Itálii, Polsko, země Beneluxu a Španělsko. Pro ostatní země je zřízena strategická distribuční síť. V posledních dvanácti měsících se tak počet zaměstnanců obchodních oddělení v Evropě ztrojnásobil.

Produkty pro všechny druhy podnikání

Na veletrhu ISE 2015 představí Toshiba více produktů na rozsáhlejší expozici než v loňském roce. Hlavním prvkem stánku bude videostěna zobrazující nativní 8K obsah. Videostěna je sestavena z 16 Full HD displejů, které již Toshiba v současnosti nabízí. Za pozornost stojí i videostěna s extra tenkým rámem s 4K zobrazením nativního obsahu, nové profesionální modely signage a soustava displejů v horizontální i vertikální poloze.

Toshiba představí profesionální signage řešení pro různá odvětví podnikání. K vidění bude například Virtual Fitting Solution, koncept pro maloobchodní prostory z oblasti módy. Jde o zařízení, které umožní virtuální zkoušení oblečení, a to dokonce i ve chvílích, kdy je daný obchod zavřený. Praktický je i konferenční stolek s dotykovým displejem odolným proti polití. Nabízí ideální řešení pro zabavení klientů a hostů při čekání na recepci.

Navštivte stánek Toshiba na veletrhu ISE 2015!

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/. Pro obrázky, poslední tiskové zprávy a další materiály navštivte http://www.toshiba-czech.com/press/.

Všechny uvedené ochranné známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktů závisí na konkrétním modelu a dostupnosti v místě prodeje.

O společnosti Toshiba

Společnost Toshiba je přední světový inovátor při zavádění nových pokročilých technologií, diverzifikovaný výrobce a prodejce vyspělých elektronických a elektrických produktů. Toshiba Group přináší inovace do širokého portfolia produktů, mezi které patří digitální spotřební produkty včetně LCD televizorů a notebooků, retailová řešení, elektronická zařízení jako polovodiče či produkty a materiály pro ukládání dat, dále sociální systémy infrastruktury včetně systémů pro výrobu elektřiny, inteligentních komunitních řešení, zdravotnických zařízení, eskalátorů, výtahů a domácích spotřebičů.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a dnes provozuje globální síť více než 590 firem s více než 200 000 zaměstnanci po celém světě a ročním prodejem, který překračuje 6,5 bilionů jenů (63 miliard USD). Navštivte webové stránky Toshiba na adrese: www.toshiba.co.jp/index.htm.

Společnost Toshiba Europe GmbH se sídlem ve městě Neuss v Německu je pobočka v plném vlastnictví společnosti Toshiba Corporation v Tokiu.