Tento týden startuje prodej Samsung GALAXY Note Edge v ČR

Špičkový smartphone GALAXY Note Edge představuje jedno z nejoriginálnějších mobilních zařízení na trhu s revolučním displejem bez hranic. (TZ)

Praha 9. února 2015 – Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak začíná tento týden nabízet dlouho očekávaný model smartphonu GALAXY Note Edge.

Tato novinka poskytuje uživatelům velmi rychlý přístup k informacím díky jedinečně zakřivenému displeji, na kterém jsou neustále zobrazené nejpoužívanější aplikace, upozornění a funkce, a to i v případě, že je telefon v ochranném pouzdře. Vše je přístupné rychle a jednoduše přiložením palce. Všechna důležitá upozornění se také uživatelům na obrazovce Edge screen zobrazí při sledování videí, aniž by je rušili.

Samsung GALAXY Note Edge v černé barvě bude k dispozici ve Značkových prodejnách Samsung a u vybraných prodejců. Doporučená maloobchodní cena je 23 499 Kč včetně DPH.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů a polovodičů. Vedeme také v oblasti Internetu věcí prostřednictvím, mimo jiné, našich iniciativ Digital Health a Smart Home. Zaměstnáváme 307 000 lidí v 84 zemích. Chcete-li zjistit více, navštivte naše oficiální webové stránky na adrese www.samsung.com a náš oficiální blog na global.samsungtomorrow.com.