Společnost Canon prezentuje na veletrhu Hunkeler Innovationdays nové milníky, které posilují její vůdčí postavení v oblasti digitálního tisku

PRAHA, 24. února 2015 – Canon Europe na veletrhu Hunkeler Innovationdays oslavuje několik nových úspěchů. Vedle oznámení pětisté instalace systému Océ ColorStream uvádí novou sérii Océ ColorStream 3000 Z. Tento vysokorychlostní inkoustový tiskový stroj je dostupný souběžně s existující produktovou řadou Océ ColorStream 3000 a společnost Canon jej navrhla tak, aby vyžadoval pro instalaci méně místa. Océ ColorStream 3000 Z je tedy ideální pro nasazení v prostředích s omezenými prostory.  (TZ)

Na stánku společnosti Canon je středem pozornosti kombinace nejnovějšího tiskového stroje Océ ColorStream 3000 Z, nového řezacího systému Hunkeler a nového chytrého vazače značky IBIS. Jde o kombinaci, která demonstruje výkonné, flexibilní a ucelené řešení pro produkční tisk. Tato ukázková instalace je využívána pro širokou škálu produkčních tiskových aplikací včetně tvorby personalizovaných maloobchodních katalogů, které                        pro vydavatelství Bauer Verlag tiskne zákazník společnosti Canon – Digital Print Group. Dalšími příklady jsou reklamní brožury vydavatelství GU Verlag, každodenní hlášení společnosti Viscom nebo kopie průvodce Canon Cross Media Guide. Jinými slovy jde           o řešení, které poskytovatelům tiskových služeb usnadňuje jak pochopení problematiky využití různých médií, tak i prodej cross media služeb zákazníkům.

„Velmi úzce spolupracujeme s našimi zákazníky i partnery na pochopení příležitostí v oblasti komerčního tisku i na maximalizaci možností, které naše řešení těmto zákazníkům přináší,“ říká Peter Wolff, European Director, Commercial Printing Group společnosti Canon Europe. „Náš stánek na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2015 demonstruje investice společnosti Canon do inovací a má za cíl inspirovat zákazníky konkrétními příklady ucelených tiskových řešení, které jim můžeme nabídnout. Samozřejmě s kompletními workflow včetně software a dokončovacích zařízení.“

Další významnou událostí společnosti Canon na letošním veletrhu Hunkeler Innovationdays je uvedení nové vysokorychlostní archové tiskárny Océ VarioPrint i300. V oblasti komerčního inkoustového tisku definuje tento model nový standard z pohledu objemu i efektivity archového tisku.

„Nový Océ VarioPrint i300 je výsledkem snahy společnosti Canon nabídnout poskytovatelům tiskových služeb všechny nástroje, které mohou potřebovat k zajištění udržitelného a ziskového provozu. Tento model jsme vyvinuli s cílem zaplnit – z pohledu objemu a rychlosti – mezeru mezi tiskárnami Canon imagePRESS a Océ ColorStream. A tedy i s cílem podpořit poskytovatele tiskových služeb, kteří chtějí rychle rozšířit svoji digitální archovou produkci a pomocí jednoho zařízení zvládnout velké množství rozdílných aplikací. Opět jsme při vývoji naslouchali našim zákazníkům a nasměrovali naše snažení tak, aby výsledkem bylo opravdu inspirativní tiskové řešení.“

Zástupci společnosti Canon Europe seznamují s několika úspěšnými řešeními svých zákazníků i návštěvníky konferencí Interquest a DoXnet, které probíhají současně s veletrhem Hunkeler Innovationdays 2015.

„Zkušenosti a úspěchy, kterých jsme dosáhli spolu se zákazníky, jsou důkazem našeho nadšení pro oblast komerčního tisku,“ dodává Peter Wolff. „Chceme se podělit o své nápady na nejlepší pracovní postupy a seznámit poskytovatele tiskových služeb s tím, jak mohou být díky spolupráci se značkou Canon ve svém podnikání úspěšní. A to je přesně ten důvod, proč je pro nás veletrh Hunkeler Innovationdays velmi důležitý – jde o otevřenou platformu, kde můžeme naše zákazníky opravdu inspirovat. Společnost Canon během posledních dvou let dosáhla v oblasti digitálního komerčního tisku ohromného pokroku a již nyní se těšíme na to, až naše zákazníky seznámíme s dalšími úspěchy na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2017.”

– KONEC –

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.