Bestseller Xiaomi RedMi 2 s rozšířenou pamětí je k dostání na XiaomiForSale.com

Praha 14. dubna 2015 – Internetový obchod XiaomiForSale.com představuje nejprodávanější telefon Xiaomi poslední doby ve vylepšeném provedení a pěti atraktivních barvách. Smartphone RedMi 2 se zvětšenou pamětí slibuje naplnění výkonových požadavků většiny uživatelů za mimořádně zajímavou cenu 4 381 Kč (160 €). (TZ)

Smartphone RedMi 2 se ihned po svém uvedení stal nejlépe prodávaným telefonem Xiaomi u nás. Zákazníky oslovil displej s univerzální úhlopříčkou 4,7“, rozlišením 1280 x 720 bodů a velmi výkonná varianta čtyřjádrového procesoru v kombinaci s možnostmi použití dvou SIM karet a rozšíření datového prostoru o paměťovou kartu s dalšími až 32 GB. K dostání je v černém, bílém, růžovém, zeleném a žlutém provedení.

Nyní se v nabídce obchodu XiaomiForSale.com objevuje jeho varianta s rozšířenou operační pamětí na 2 GB. Zároveň byl na 16 GB rozšířen i vestavěný datový prostor pro aplikace, fotografie, videa, hudbu a další data. Touto nabídkou cílí Xiaomi i na náročné uživatele, kteří využívají smartphone skutečně aktivně, hrají náročnější hry či chtějí mít spuštěno více aplikací současně. Nabízí skvělý poměr cena/výkon a je tak ideální volbou nejen pro teenagery.

Zadní fotoaparát RedMi 2 má rozlišení 8 Mpx, je doplněn bleskem, či chcete-li světlem, a zvládá zachycení panoramatického snímku, série fotografií i časosběrného videa, při kterém zrychleně zachytíte například mraky plovoucí po obloze. Nad displejem mu sekunduje oko předního 2Mpx selfie fotoaparátu.

Telefon RedMi 2 s rozšířenou operační pamětí a datovým prostorem pohání 64bitový procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quadcore s frekvencí 1,2 GHz. Jeho použití je tradičně vyladěno vlastní Xiaomi nadstavbou operačního systému Android 4.4.4 KitKat, která je známá jako MIUI. Ta je zajímavá skvělou lokalizací do češtiny, slovenštiny i dalších evropských jazyků a také pravidelnými týdenními aktualizacemi. Baterie s kapacitou 2 200 mAh dává přístroji dostatečný potenciál pro jednodenní používání.

Aktualizovaná verze RedMi 2 je již nyní dostupná ve všech barvách na stránkách e-shopu XiaomiForSale.com, který zajištuje dodání v rámci České republiky a Slovenska do 3 pracovních dnů od objednání a také lokální záruční i pozáruční servis všech zařízení.

O komunitě MIUI
MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage XIAOMI.com pro Českou a Slovenskou republiku, která zajišťuje překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechna Xiaomi zařízení. Veškeré překlady jsou chráněny licencí Creative Commons 3.0.

O Xiaomi
Beijing Xiaomi Technology Co., Ltd je čínský výrobce smartphonů a spotřební elektroniky a zároveň autor jedné z nejoblíbenější a nejkomunitnější verze Android ROM s názvem MIUI. Xiaomi má přes tři tisíce zaměstnanců a v roce 2014 se dle oficiálního žebříčku stala třetí nejinovativnější společností světa. Tentýž rok společnost koupila doménu mi.com za rekordních 3,6 milionu amerických dolarů, čímž potvrdila ambice stát se významným globálním brandem. Xiaomi je druhá nejprodávanější značka mobilních telefonů v Číně a TOP 5 na celém světě.