Xiaomimobile.cz snížil cenu modelu Xiaomi Mi4 na 8 499 Kč

Společnost Lion Mobile, provozovatel e-shopu xiaomimobile.cz, snížila cenu oblíbeného modelu Mi4 od čínského výrobce Xiaomi na 8 499 Kč. Tento smartphone nabízí špičkovou výbavu a řadí se tak k tomu nejlepšímu ve své třídě. Všechny telefony této značky dodávané na český trh distribuční sítí společnosti Lion Mobile se mohou pochlubit CE certifikací a českou lokalizací. (TZ)

“Zařízení Xiaomi Mi4 se stalo od doby zahájení prodeje velmi oblíbeným modelem ve skupině telefonů vyšší třídy. Jsme rádi, že ho nyní můžeme nabídnout ve speciální akci za 8 499 Kč a věříme, že tato nabídka přesvědčí ke koupi další dosud nerozhodnuté fanoušky značky Xiaomi,” vysvětluje Jiří Opletal, jednatel společnosti Lion Mobile.

Xiaomi Mi4 je elegantním smartphonem se zajímavým výkonem. Tento přístroj pohání čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 s frekvencí 2,5 GHz. Zařízení je vybaveno 3 GB pamětí RAM a běží na platformě Android 4.4.4 KitKat  v úpravě MIUI 6. O vizuální zážitek se stará 5´´ Full HD displej od společnosti Sharp s rozlišením 1 080 x 1 920 pixelů, tedy se 441 pixely na palec. Telefon disponuje dvěma fotoaparáty značky Sony. Ten čelní pořídí snímky v rozlišení 2 megapixely. Zadní kamerka pořídí fotografie s rozlišením 13 megapixelů.

O Xiaomi

Společnost Xiaomi se věnuje navrhování, vývoji a prodeji smartphonů, aplikací a další spotřební elektroniky. První smartphone prodala v roce 2011 a od té doby kontinuálně zvětšuje svůj podíl nejen na čínském trhu. Dále také neustále rozšiřuje nabízený sortiment. Cílem Xiaomi je udržovat nízkou cenu produktů při zajištění jejich vysoké kvality. V současné době společnost zaměstnává více než 3 000 zaměstnanců a její hodnota je odhadována na 45 miliard dolarů.

O Lion Mobile

Lion Mobile je ryze českou firmou zaměřenou na prodej a distribuci chytrých čínských telefonů ve středoevropském regionu. Telefony nabízené touto společností na evropském trhu prošly náročným testovacím procesem a mohou se tak pochlubit certifikáty CE. Firemní tým se skládá ze zkušených odborníků, kteří se čínským smartphonům věnují již několik let. Lion Mobile byl na českém trhu prvním distributorem, který nabídl čínské smartphony THL, DOOGEE, Oppo a také Xiaomi. Firma všem těmto exotickým značkám zajišťuje servisní péči. Společnost Lion Mobile úzce spolupracuje se zakladateli MIUI komunity na vývoji otevřených překladů a provozuje eshopy levnesmartphony.cz a thl.cz.