Canon se svými partnery předvede na veletrhu IFSEC International nejnovější bezpečnostní řešení

PRAHA, 13. května 2015 – Canon Europe na letošním veletrhu IFSEC International představí ve spolupráci se svými partnery Ganetec, Nedap, NETAVIS a Wavestore sílu řešení, v nichž špičkové technologie značky Canon a spolupracují s předními systémy pro správu video obsahu. Canon předvede svoji nejnovější řadu bezpečnostních řešení a jednotlivá řešení šitá na míru konkrétním zákazníkům. Veletrh se koná ve dnech 16. až 18. června 2015 v londýnském konferenčním centru ExCel a Canon najdete na stánku F500. (TZ)

Letošní veletrh IFSEC International bude první významnou akcí, na které Canon předvede svou aktuální řadu bezpečnostních řešení včetně zcela nových špičkových síťových bezpečnostních kamer určených i pro slabé osvětlení. Partneři společnosti zde ukáží sílu jednotlivých integrovaných řešení a zdůrazní tak možnosti uplatnění v široké škále scénářů, které souvisí s nejnovějšími požadavky a trendy odvětví.

„V uplynulém roce jsme pokračovali ve velmi úzké spolupráci s našimi partnery, abychom na trh přinesli vysoce kvalitní a efektivní řešení. Velmi nás těší, že můžeme tato vylepšení na letošním veletrhu IFSEC International předvést,“ říká Julian Rutland, European NVS Marketing Director společnosti Canon Europe. „Na veletrhu IFSEC International vystavujeme již posedmé a pozorujeme, že každý rok je laťka pro předvádění nových technologií výš a výš. Pokaždé jsme přitom měli návštěvníkům co nabídnout a jsem si naprosto jistý, že jinak tomu nebude ani letos.“

Nové síťové kamery značky Canon jsou ideální pro širokou škálu vnitřních i venkovních použití včetně sledování v maloobchodech, v bankách i na veřejných prostranstvích a pro dohled nad nejdůležitější infrastrukturou. Produktová řada síťových kamer navíc umožnuje snadnou integraci s platformami VMS pro správu video obsahu. Vzhledem k rostoucí důležitosti spolehlivých automatických analýz, které umožňují získat skutečné podnikatelské výhody nad rámec bezpečnostní problematiky – od pokročilé správy budov až po analýzy chování – je podpora systémů VMS klíčová. Například zákazníci společnosti Canon z oblasti maloobchodu využívají analytické funkce pro řízení front, optimalizaci obchodních ploch a sledování zájmu zákazníků.

“Své úsilí jsme spojili se společností Canon s cílem nabídnout uživatelům další přidanou hodnotu, kterou jim může bezpečnostní infrastruktura s podporou síťových videokamer přinést,“ říká Thomas Rehberger, Senior Sales Manager společnosti NETAVIS, který se specializuje na analytické zpracování v oblasti maloobchodu. „Díky naprosto perfektní integraci našeho systému pro správu video obsahu NETAVIS Observer se zařízeními značky Canon mohou zákazníci získat opravdu ucelené řešení. Na veletrhu IFSEC International ukážeme, jaké výhody může firmám – zejména těm z oblasti maloobchodu – toto partnerství se společností Canon přinést.“

„Pokročilé analytické možnosti jsou stále důležitější pro firmy z mnoha různých odvětví včetně správy letišť a bankovnictví,“ dodává Jeroen van Dormolen, Business Development Manager společnosti Nedap. „Veletrh IFSEC je pro nás jedinečnou příležitostí jak ukázat sílu, kterou ve spojení se špičkovými sledovacími produkty značky Canon naše zdokonalené řešení pro správu bezpečnosti zákazníkům nabízí.“

Součástí živých ukázek společnosti Canon bude také představení vysoké kvality produktů a služeb z oblasti zpracování obrazu a široké škály technologických vylepšení, kam patří například:

  • Skvělý výkon při špatných světelných podmínkách
  • Široký pozorovací úhel
  • Přesná reprodukce barev
  • Technologie Smart Shade Control (Auto-SSC)
  • Možnosti vzdáleného otáčení a naklánění kamery, otáčení obrazu a ovládání zoomu
  • Vystavěná analýzy obsahu videa

Zákazníci i systémoví integrátoři se navíc mohou na stánku společnosti Canon setkat s technickými specialisty i odborníky na rozvoj prodejních kanálů, kteří budou připravení zodpovědět jakékoli dotazy.

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.