Twisto.cz expanduje do rychlobrátkových e-shopů. Nově jej najdete na rozvozci jídla Ordr.cz

Praha, 24. června 2015 – Platební metoda Twisto.cz je nově zpřístupněna všem zákazníkům služby Ordr.cz, která se věnuje bleskovému rozvozu jídla po Praze. Spuštění nové platební metody na Ordr.cz je výsledkem měsíčního pilotního provozu. Twisto.cz tak rozšiřuje portfolio e-shopů z oblasti rychloobrátkového zboží a služeb, které v posledních měsících získávají na popularitě, a to také díky online prodejci potravin rohlik.cz, za kterým stojí internetový podnikatel Tomáš Čupr, a kde je Twisto.cz také vedeno jako platební metoda. (TZ)

„V průběhu testovacího provozu bylo prostřednictvím Twisto.cz hrazeno zhruba 10 % objednávek. Myslíme si, že v dlouhodobém horizontu může podíl plateb přes Twisto dosahovat  až 20 %. Zákazníci vnímají Twisto.cz jako novou platební metodu velmi pozitivně,“ říká k Twisto.cz Jakub Plas, CEO Ordr.cz. Jedním z důvodů uskuteční spolupráce je nový produkt Twisto.cz Nákupní účet, který nově umí vést detailní přehledy o nákupech uživatele, a zároveň nenutí zákazníka platit vždy do čtrnácti dnů od realizace objednávky, ale nově zákazník zaplatí jednu fakturu vždy do patnáctého dne následujícího měsíce.

Pro Twisto.cz, které v současné době je ve více než 150 e-shopech, je Ordr.cz další z řády rychloobrátkových serverů, kde působí. Nyní tuto platební metodu v košíku vybrat na portálech rohlík.cz, DameJidlo.cz a brzy bude spuštěno na dalších e-shopech z oblasti rychloobrátkového zboží a služeb (FMCG). „Potraviny a rozvoz jídla nakupují zákazníci často z mobilních telefonů. Naše služba přináší výrazné zrychlení celého procesu objednávky, protože zákazníci nemusí vyťukávat číslo platební karty do mobilu,“ doplňuje Michal Šmída, zakladatel služby Twisto.cz, která je nyní také na významných e-shopech SportObchod.cz, Mironet.cz, Feedo.cz nebo například Bonami.cz

Více o Ordr.cz

Rozvoz do deseti minut a čerstvé lokální suroviny jsou základní kameny filozofie rozvozové služby Ordr.cz, která začala v centru Prahy působit v červnu roku 2014. Na rozdíl od jiných rozvozových služeb se Ordr.cz nezaměřuje na agregaci nabídky restaurací, ale díky týmu zkušených kuchařů si jídla vaří sám. Ordr.cz ve svých počátcích začínal s rozvážkou obědů po Praze 1. V lednu letošního roku byla nabídka rozšířena o druhé jídlo, tedy o večeři. V současné době Ordr.cz působí v širším centru Prahy, kdy rozváží na Vinohrady, Žižkov, do Karlína, na Smíchov a následně v celé oblasti Prahy 1 a 2. Distribuce probíhá prostřednictvím nákladních kol a skútrů, které jsou vybaveny vyhřívanými termoboxy. Většina objednávek probíhá prostřednictvím unikátní aplikace pro mobilní telefony na platformě iOS a Android. Aby kurýři dosahovali co nejrychlejších dojezdových časů, jsou také řízeni speciální logistickou aplikací od STRV.

Za službou stojí Česká vývojářská společnosti STRV, která se zabývá mobilními aplikacemi, a kurýrní služba Messenger.