Tech Data nabízí Windows 10 prostřednictvím služby Activate Here

Praha, 5. 8. 2015 – Společnost Tech Data Distribution zařadila nejnovější operační systém od společnosti Microsoft – Windows 10 do své platformy elektronické distribuce softwaru Activate Here. Zákazníci si tak můžou nový operační systém objednat stejně jako všechny jeho předchůdce. (TZ)

Activate Here je unikátní službou na českém distributorském trhu. Zákazník si přes ni stáhne požadovaný produkt a elektronickou cestou obdrží aktivační klíč k oficiální licenci. Aktuálně je možné si touto formou u Tech Data objednat i nejnovější operační systém od Microsoftu Windows 10.

Společnost Microsoft nové „desítky“ představila světu 29. července. K nejvýznamnějším změnám patří návrat nabídky Start, vylepšená organizace pracovních oken nebo Centrum akcí, sloužící podobně jako oznamovací lišta v chytrých telefonech. Z hlediska aplikací se uživatelům nabízí Windows Store a velkou novinkou je také webový prohlížeč Microsoft Edge. Windows 10 má být zkrátka kombinací toho nejlepšího z Windows 7 a 8.

Přednosti nejnovějšího operačního systému si tak nyní můžete otestovat i díky Tech Data Distribution přes službu elektronické distribuce softwaru Activate Here.

Všechny informace o službě Activate Here jsou dostupné na www.activatehere.cz

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 115 000 prodejců ve více než 100 zemích světa efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 111. místě a dosáhla tržeb ve výši 27,7 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2015. Více informací najdete na: www.techdata.com nebo na sociálních sítích Facebook a Twitter.