Online strategii a nový web pro Preciosa Crystal Components navrhne H1.cz

V Praze, 9. 10. 2015 – Internetová agentura H1.cz zvítězila ve výběrovém řízení společnosti Preciosa Crystal Components. H1.cz navrhne celkovou komunikační strategii společnosti v online prostředí. Její klíčovou součástí bude i návrh zcela nové webové prezentace, jejíž spuštění je plánované na 1. 1. 2016. (TZ)

„Během výběrového řízení jsme ocenili výrazně prozákaznický přístup H1.cz, který přesahuje běžný rámec,“ říká Ivana Koutová, manažerka propagace Preciosa Crystal Components, a dodává: „Agentura si vybrala jeden z našich zákaznických segmentů, u kterého provedla dotazování, a představila detailní návrh myšlenkové stavby webu i dalších online aktivit s přímou vazbou na naši firmu a zákazníky.“

Strategie online komunikace společnosti Preciosa Crystal Components vzniká od samého počátku v souladu s přístupem „See Think Do Care“. Velký důraz proto klade H1.cz na výzkumnou část projektu. Znalost cílových skupin reprezentovaných tzv. personami a rozkrytí rozhodovacích fází jejich nákupního chování je totiž v tomto frameworku klíčové. Na výzkum pak naváže návrh vhodných sdělení a komunikačních kanálů, které budou přetaveny až do akčního plánu pro online komunikaci společnosti.

„Netradiční přístup při přípravě a prezentaci našeho řešení nám ukázal, že jít proti klasickým konvencím se vyplácí,“ říká Jan Vašíček, account manager v agentuře H1.cz.

Samotná webová prezentace bude odrážet staletou historii a prověřenou kvalitu výrobků společnosti, ale také jejich nadčasovost, i spolupráci se současnými designéry. Preciosa Crystal Components se zaměřuje z 99 % na zahraniční trhy, zejména na Asii, Blízký východ a Brazílii. Web se stane důležitým akvizičním kanálem pro B2B segment napříč všemi klíčovými regiony.

O společnosti Preciosa Crystal Components

Přední světový dodavatel strojně broušených komponent z českého křišťálu té nejvyšší kvality. Vyrábí zejména polotovary pro bižuterní, šperkařský a módní průmysl. Mezi nejžádanější sortiment patří křišťálové šatony, šatonové růže a skleněné perle. V nabídce jsou ale i populární tvarové kameny, našívací kameny s plochým spodkem, imitace perel i široký výběr textilních a bižuterních komponent (borty, rondelky, kameny v kotlíku atd.). Speciálním sortimentem jsou ručně tvarované kameny, tzv. mugle, a také lustrové ověsy všech tvarů a velikostí.

O společnosti H1.cz

Společnost H1.cz, s. r. o. je přední konzultantská společnost, která poskytuje komplexní služby v oblasti online marketingu, mezi něž patří např. webová analytika, výkonnostní reklama, optimalizace webových stránek pro vyhledávače, e-mail marketing či poradenství v rámci komunikace v sociálních sítích. Na českém trhu působí od roku 2005. H1.cz je v současné době největší českou agenturou v oblasti digitálního výkonnostního marketingu, je zároveň partnerskou agenturou společnosti GOOGLE a také držitelem několika certifikátů této společnosti.