O online bankovní produkty je zájem, GE Money Bank svoji nabídku rozšíří

GE Money Bank od července uzavřela více než 16 000 smluv online, každý den jich zákazníci uzavřou několik desítek. Zájem o půjčky na internetu roste, zhruba o třetinu všech půjček v Česku žádají zájemci online. Bankovní produkty jsou na internetu ještě výhodnější, vyplnění žádosti je jednoduché a intuitivní. Klienti během chvilky vědí, zda a s jakým úrokem půjčku dostanou, a mohou u GE Money Bank ušetřit, protože neplatí žádný poplatek za sjednání půjčky. Banka navíc svojí nabídku brzy doplní o další služby. (TZ)

„Online shop jsme spustili v červenci a od té doby jej navštívilo přes 100 000 uživatelů. Očekáváme, že v Česku je až milion potencionálních klientů, kteří mohou mít zájem o sjednání bankovních produktů online. Ještě letos proto rozšíříme nabídku o konsolidaci půjček, následovat bude běžný účet a chceme klientům umožnit také sjednání kreditní karty online,“ říká Dalibor Šajar, který je v GE Money Bank odpovědný za online bankovnictví. „Téměř polovina zákazníků, která požádala o půjčku online, jsou naši noví klienti, za což jsme rádi a věříme, že u nás budou spokojeni,“ doplňuje Dalibor Šajar.

Online služby jsou ještě výhodnější

U všech půjček, které si zájemci sjednají online, nemusí platit poplatek za poskytnutí úvěru. Zájemci o Expres půjčku mohou nyní navíc získat odměnu až 500 Kč měsíčně za řádné splácení. V případě, že si o půjčku zažádají v online shopu do 31. října, bude jejich první odměna dokonce dvojnásobná – tedy až 1 000 Kč.

Online služby čekají další inovace

Kromě toho, že od příštího roku budou moct zájemci zažádat online i o konsolidaci a o založení běžného účtu, změn se dočká také domovská stránka. Zájemci o půjčku se tak pouze na jedno kliknutí dostanou přímo do uživatelsky příjemné a transparentní kalkulačky a následně do online obchodu.

Sepsání online žádosti je jednoduché

K vyplnění online žádosti o úvěr se zájemce dostane snadno po vstupu na web GE Money Bank www.gemoney.cz. V průběhu vyplňování žádosti může žadatel využít online chat, kde mu odborníci v případě jakéhokoliv dotazu se vším poradí.

Na úvod si zájemce nastaví v úvěrové kalkulačce požadovanou výši půjčky, dobu jejího splácení a typ pojištění. V následujících čtyřech krocích, které zaberou žadateli pět minut času, vyplní kontaktní údaje, osobní data, informace o zaměstnavateli a svých příjmech a výdajích. S vyplňováním těchto údajů pomáhá po celou dobu tzv. našeptávač, který na základě prvních slov zbytek údajů vyplní sám. Po vyplnění celé žádosti proběhne schvalovací proces do 30 vteřin. Je-li úvěr schválen, pak už jen stačí, aby klient navštívil kteroukoliv pobočku GE Money Bank a podepsal předpřipravenou smlouvu. Do 5 minut od sjednání smlouvy má klient peníze k dispozici na účtu.

Expres půjčka

Zájemci o Expres půjčku si mohou půjčit 20 000 až 800 000 Kč, online lze zažádat o částky do 500 000 Kč. Peníze mají k dispozici na běžném účtu do 5 minut od sjednání smlouvy. Dobu splácení je možné standardně rozvrhnout v délce 24 až 120 měsíců, v závislosti na výši úvěru, finanční situaci a preferencích. Pro případ plné pracovní neschopnosti, ztráty zaměstnání nebo invalidity III. stupně si mohou klienti uzavřít výhodné pojištění.

Splácení Expres půjčky probíhá pravidelně přímo z běžného účtu vedeného u GE Money Bank. Výše splátky je neměnná po celou dobu splácení. Datum splátky si můžou klienti stanovit sami a v průběhu splácení jej můžou i změnit. Půjčku lze kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně.

Reprezentativní příklad

Výše úvěru 125 000 Kč, 72 splátek, měsíční splátka 2 437 Kč, roční úroková sazba 11,9 %, poplatek za poskytnutí úvěru 1 295 Kč. RPSN 13,0 %, celková částka splatná spotřebitelem 176 779 Kč. U částek vyšších než 300 000 Kč musí být doložen souhlas manžela/ky. U částek vyšších než 500 000 Kč musí být v žádosti uveden spolužadatel, a to manžel/ka nebo jiná osoba. Na sjednání smlouvy o úvěru Expres půjčka není právní nárok. Tato nabídka není závazná.