Nový generální ředitel Unicorn Systems a.s.

Novým generálním ředitelem a předsedou představenstva Unicorn Systems a.s. se od 1. ledna 2016 stává Jan Jaroš. Ve funkci nahradí Jiřího Mráze, který se k 31. 12. 2015 rozhodl ukončit své působení na obou pozicích. (TZ)

Jan Jaroš je absolventem Fakulty strojní Českého vysokého učení technického v Praze. Kariéru v IT započal v roce 1994, když nastoupil do Unicornu jako programátor. Od roku 1996 v Unicornu působil na pozici ředitele obchodní divize. V roce 1997 se stal ředitelem dceřiné společnosti Unicorn Education a Unicorn Distribution. V roce 2002 byl jmenován obchodním ředitelem a členem představenstva společnosti Unicorn zodpovědným za péči o klíčové klienty, komunikaci s partnery a rozvoj obchodních aktivit Unicornu v ČR i v zahraničí.

„Jsem moc rád za projevenou důvěru a těším se na to, že budeme společně se všemi spolupracovníky pokračovat v budování Unicornu coby spolehlivého dodavatele informačních systémů. Firmy, která dlouhodobě poskytuje vysokou přidanou hodnotu i konkurenční výhodu svým klientům a spolupracovníkům umožňuje pracovat na projektech využívajících špičkové informační technologie, zároveň podporuje jejich profesní růst i rozvoj,“ uvedl Jan Jaroš.

O Unicorn Systems

Unicorn Systems je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Máme ty nejlepší reference z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky, průmyslu, obchodu i veřejného sektoru. Našimi zákazníky jsou přední a největší firmy. Disponujeme detailními znalostmi z celého spektra podnikatelských odvětví. Rozumíme principům jejich fungování, ale i specifickým potřebám svých zákazníků.

Naše rozsáhlé týmy systematicky vzdělávaných odborníků dokonale ovládají všechny v současnosti obvyklé produktové řady, komponenty, technologie, a proto nemáme v podstatě žádná technologická omezení. Přestože při naší práci uplatňujeme mnoho revolučních myšlenek, vlastní dodávky řešení podléhají osvědčeným kritériím – kvalita, kvantita, termín a cena.

Tato i další tiskové zprávy Unicorn Systems jsou k dispozici na webových stránkách www.unicornsystems.eu.