Nová edice Huawei Watch pro ženy se zirkony od Swarovski a růžovým zlatem

Praha, 6. ledna 2016 – Společnost Huawei, třetí největší výrobce chytrých mobilních telefonů, představila na konferenci spotřební elektroniky CES 2016 v Las Vegas novou edici elegantních chytrých hodinek Huawei Watch určenou pro ženy. Nová edice hodinek, která vznikla ve spolupráci Huawei a šperkařské společnosti Swarovski, má tělo vyrobené z nerezové oceli kované zastudena a pozlacené růžovým zlatem. Obvod ciferníku je posetý 68 zirkony od Swarovski. Huawei Watch určené pro ženy budou k dispozici ve dvou verzích: Jewel a Elegant. (TZ)

V návaznosti na úspěšné uvedení chytrých designových hodinek Huawei Watch na trh v minulém roce přichází Huawei s novou elegantní edicí Huawei Watch určenou pro ženy. Na nových prémiových hodinkách spolupracovala společnost Huawei s jednou z nejuznávanějších šperkařských společností Swarovski (Swarovski’s Gemstone Business).

Obvod ciferníku posetý zirkony od Swarovski

Dámský design nové edice Huawei Watch prozrazuje růžovým zlatem pozlacený ciferník vyrobený ze zastudena kované nerezové oceli, jehož obvod je posetý 68 zirkony od Swarovski, z nichž každý měří 1,5 mm.

Verze Jewel a Elegant

Kromě verze Jewel je k dispozici také verze Elegant s vroubkovaným vzorem okolo ciferníku hodinek. Hodinkám pak dodává eleganci vždy jeden z kožených italských pásků – v perleťově bílé nebo safírově modré barvě. Dámy si mohou, stejně jako u originálních Huawei Watch, vybrat jeden z mnoha předvolených vzhledů ciferníků. Exkluzivně jsou pak v rámci této edice k dispozici speciální ciferníky určené právě pro ženy.

Funkce Huawei Watch

Rovněž jako originální Huawei Watch, je i tato edice hodinek pro ženy vybavena stejně pokročilými technologickými funkcemi, jako upozornění na příchozí hovory, SMS nebo e-maily, funkcí pro vyhledání ztraceného telefonu, senzorem srdečního tepu, gyroskopem, akcelerometrem, barometrem, bezdrátovým spojením se sluchátky pomocí Bluetooth, podporou stahování hudby pro offline poslech. Přehrávání hudby lze spustit hlasovým příkazem, stejně tak lze ovládat třeba navigaci.

Hodinky nabízejí 1,4palcový dotykový AMOLED displej chráněný proti poškrábání safírovým sklíčkem a odolné tělo z nerezové oceli. Displej dosahuje rozlišení 400 x 400 pixelů a hustoty zobrazení 286 ppi při kontrastním poměru 10 000:1. Velikost ciferníku je stejná jako u tradičních náramkových hodinek (průměr 44 mm). Náramek Huawei Watch si uživatelé mohou snadno vyměnit za jakýkoliv jiný klasický řemínek s 18mm šířkou.

Díky poslední verzi rozhraní Google Android Wear™ jsou Huawei Watch vhodné jak pro uživatele s OS Android, tak pro majitele telefonů se systémem iOS.

Technické specifikace originálních Huawei Watch

Displej: 1,4palcový AMOLED displej, rozlišení 400 x 400 pixelů a 286 ppi, safírové sklíčko proti poškrábání
Tloušťka ciferníku: 12,45 mm

Průměr ciferníku: 44 mm

OS: Android 4.3 a vyšší, iOS8.2 a vyšší, podpora aktualizací OTA

Konektivita: Bluetooth 4.1 BLE, maximální dosah Bluetooth 10 m, WiFi

Paměť: 512 MB RAM + 4 GB ROM

Baterie: 300 mAh, 1,5 dne výdrž (32 hodin aktivity a 8 hodin spánku), čas dobíjení 75 minut

Senzory: šestiosý pohybový senzor (gyroskop + akcelerometr), senzor srdečního tepu (PPG), barometr

Funkce: oznámení (hovory, SMS zprávy, emaily, SNS, Google Hangout), hlasová interakce, Google now, mapy, Google Fit, přehrávání hudby, aplikace z Google Play Store

Pro více informací navštivte consumer.huawei.com/cz nebo huaweidevice.cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: www.facebook.com/HuaweideviceCZSK

YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCZSK

O Huawei Consumer Business Group

Společnost Huawei je předním světovým dodavatelem řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). V roce 2014 se společnost Huawei umístila na třetím místě v celosvětových dodávkách chytrých telefonů. S 16 výzkumnými a vývojovými centry, mimo jiné v Německu, Švédsku, Spojených státech, Francii, Itálii, Rusku, Indii a Číně se výrobky a služby Huawei používají ve více než 170 zemích a slouží více než třetině světové populace. Spotřebitelská divize Huawei Consumer BG je jednou ze tří hlavních divizí společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, tablety, mobilní širokopásmová zařízení (MBB) a domácí zařízení. S více než 20 lety bohatých zkušeností v sektoru informačních a komunikačních technologií (ICT), širokou globální sítí, rozsáhlými globálními obchodními operacemi a sítí partnerů, je cílem Huawei Consumer BG přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celou škálu možností a vytvářet mimořádné zážitky a realizovat sny pro lidi na celém světě.