O2 spouští revoluci na pevných linkách. Neomezené volání do všech sítí nabídne domácnostem za 299 Kč

Operátor O2 od poloviny ledna významně zjednoduší nabídku volání na pevných linkách. Stovka tarifů, které domácnosti historicky využívaly, se sníží na pouhé dva.Neomezené volání po celé České republice do všech pevných i mobilních sítí vyjde na 299 Kč bez závazků, s bezplatnou aktivací a bez nutnosti mít další služby od O2.Společnost už také nebude účtovat pronájmy linky ani jiné poplatky. (TZ)

” Víme, že na pevné linky spoléhají statisíce českých domácností, pro které jsou symbolem bezpečí, stability a neustálé dosažitelnosti. Proto jsme se rozhodli do nich investovat, inovovat je a představit novou, revoluční nabídku,” říká Tomáš Budník, generální ředitel O2 Czech Republic.

Operátor O2 od ledna svou nabídku zjednodušuje a poskytne všem svým zákazníkům z řad domácností nový, neomezený tarif Volání ČR za 299 korun. “Za 299 korun měsíčně získají všichni naši stávající nebo noví zákazníci neomezené volání do všech mobilních i pevných sítí v Česku,”vysvětluje Tomáš Budník. “Kromě toho chystáme zajímavou nabídku moderních bezdrátových telefonních přístrojů,” dodává Budník.

Zákazníci, kteří často volají do zahraničí, si budou moct od ledna pořídit druhý speciální tarifVolání SVĚT. Ten nabídne za 549 korun měsíčně kromě neomezeného volání po České republice také 1000 volných minut na mobilní čísla i pevné linky v nejčastěji volaných zahraničních destinacích. Po provolané tisícovce minut bude O2 účtovat 2,99 Kč za minutu. Stejná minutová sazba platí i pro volání do další zóny, kam operátor řadí Rusko, Ukrajinu, Vietnam nebo třeba Turecko.

Pevné hlasové služby od O2 aktuálně využívá 500 tisíc domácností. ” V interních systémech přitom evidujeme stovky nejrůznějších historických tarifů ještě z dob předchozích majitelů společnosti. Některé tarify jsou s účtováním po minutách, jiné s různými objemy volných minut do různých sítí,”vysvětluje David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností, a dodává: “Nabídku proto chceme zjednodušit tak, aby odpovídala potřebám dnešního zákazníka zvyklého minuty nepočítat, a byla pro všechny zákazníky stejná a transparentní.”

Zájem o nové tarify si operátor vyzkoušel v rámci podzimního pilotního testování. “Během pilotu jsme si ověřili, že s neomezeným voláním na pevných linkách přinášíme zákazníkům další přidanou hodnotu, kterou kvitují,” doplnil Duroň. Na nové tarify bude operátor postupně převádět všechny své zákazníky. O změnách je informuje transparentním způsobem. Všichni zákazníci obdrží informace o novém tarifu ve svém pravidelném vyúčtování. Součástí vyúčtování je i vysvětlení možností, jak službu ukončit v případě nesouhlasu s novými podmínkami.

Nové tarify mohou od poloviny ledna využít také podnikatelé a firemní zákazníci. Uvedené ceny platí pro ty z nich, kteří zároveň využívají internetové připojení od O2.

Více informací o nových tarifech najdete na www.o2.cz/pevnalinka

Volání ČR Volání SVĚT
Cena 299 Kč 549 Kč
volání po ČR neomezeně do všech mobilních a pevných sítí v ČR neomezeně do všech mobilních a pevných sítí v ČR
Volání do zahraničí – zóna 0

Austrálie, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie a Vatikán, Izrael, Kanada, Kypr, Lucembursko, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Spojené státy americké, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Velká Británie

2,99 Kč/min. 1000 volných minut do 27 zemí; po vyčerpání volných minut cena 2,99 Kč/min.
Volání do zahraničí – zóna 1

Alžírsko, Argentina, Arménie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Čína, Egypt, Estonsko, Gibraltar, Gruzie, Hong Kong, Chorvatsko, Indie, Indonésie, Island, Japonsko, Jižní Afrika, Kazachstán, Korea, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Macao, Makedonie, Malajsie, Malta, Mexiko, Monako, Mongolsko, Nový Zéland, Rumunsko, Rusko, Saúdská Arábie, Srbsko, Thajsko, Tchaj-wan, Turecko, Turkmenistán, Ukrajina, Vietnam

2,99 Kč/min. 2,99 Kč/min.

 

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.