Samsung Gear S2 vstupuje do roku 2016 s novou luxusní kolekcí

Praha, 5. ledna 2015 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., lídr v kategorii nositelných zařízení, představila nové edice chytrých hodinek Gear S2 classic. První model se vyznačuje luxusním povrchem z 18karátového růžového zlata, druhý září platinou. Jejich nositelé tak mohou vyjádřit svůj styl jedinečným způsobem a přitom si vychutnat rozšířené funkce těchto zařízení. (TZ)

„V roce 2015 jsme určili nový standard v kategorii nositelných zařízení našimi hodinkami Gear S2. Prolomili jsme bariéry a představili nejpokročilejší produkty své doby,” řekla Younghee Lee, výkonná viceprezidentka globálního marketingu divize Mobile Communications Business společnosti Samsung Electronics a dodává: „Rok 2016 bude ve znamení dalšího pokroku a plnění přání a potřeb našich zákazníků.”

Od úspěšného uvedení Gear S2 Samsung otevřeně spolupracuje se svými partnery na neustálém zlepšování a rozšiřování jejich funkcí. Uživatelé si pochvalují design „skutečných hodinek“ a oblíbili si aplikace speciálně upravené pro Gear S2 jako jsou CNN a Bloomberg. Následovaly je další, například eBay, ESPN, Uber a Voxer, přičemž vývoj neustále pokračuje.

Nové modely Gear S2 classic disponují NFC technologií a umožňují platby prostřednictvím aplikace Samsung Pay, kterou budou moci využívat nejdříve zákazníci ve Spojených státech.

Aby bylo možné si hodinky co nejvíce přizpůsobit osobnímu vkusu, nabídne Samsung rozšířenou řadu řemínků a ciferníků. Samsung spolupracuje se špičkovými návrháři na návrhu prémiových řemínků k hodinkám Gear S2 (např. Colombo), a představil rovněž vtipné a hravé ciferníky. Na nich se objevují například postavičky amerického komiks Peanuts a umělecké kresby od Keitha Haringa, Jean-Michaela Basquiata, Jeremyville a Burtona Morrise.

Nové Gear S2 classic budou v prodeji od února na vybraných trzích ve variantách: luneta z růžového zlata se slonovinovým koženým páskem a v kombinaci platinové lunety a černého koženého pásku.

Více informací naleznete zde: news.samsung.com/global/samsung-gear-s2-greets-the-new-year-with-bright-new-collection či zde: www.samsungmobilepress.com.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Vedeme také v oblasti Internetu věcí s naší otevřenou platformou SmartThing, širokou škálou chytrých zařízení a prostřednictvím spolupráce napříč odvětvími. Zaměstnáváme 319 000 lidí v 84 zemích s ročním obratem 196 mld. USD. Chcete-li zjistit více a dozvědět se o našich nejnovějších zprávách, článcích a tiskových materiálech, navštivte Samsung Newsroom na adrese news.samsung.com.