Se skvělým výkonem přichází skvělá zábava

Sony představuje výkonné domácí audio systémy s technologií Bluetooth, výraznými basy a zábavnými světelnými efekty (TZ)

 

  • GTK-XB7 nabízí impozantní výkon, dynamické basy díky EXTRA BASS a nové světelné efekty
  • MHC-GT4D přináší silný zvuk, praktické trojsměrné nastavení reproduktoru a ovládání gesty Gesture Control
  • MHC-V11 je výkonný ‚one-box‘ systém s CD, USB a Bluetooth Playback, MEGA BASS a funkcemi pro DJ a karaoke

Tady začíná legrace: tři nové super výkonné audio systémy od Sony rozpumpují váš večírek svým mohutným zvukem, dunivými basy a vzrušující synchronizovanou hrou světel. Všechno, co potřebujete pro okamžitou zábavu, máte v jednom systému, který snadno přenesete z místnosti do místnosti.

GTK-XB7

Jedna skříň, boombastické basy. Úžasný zvuk, neuvěřitelný výkon a obrovský záběr v basových frekvencích ze dvou velkých 16cm wooferů – s XB7 se může váš domov každý večer proměnit v luxusní klub.

Unikátní technologie EXTRA BASS od Sony využívá technologie DSP, která inteligentně zpracovává frekvence signálu tak, aby byl zvuk ještě lepší. Hudba zní – i pocitově – výrazněji, s údernými a hlubokými basy, které jsou charakteristické pro současnou elektronickou taneční hudbu.

Vzrušující trojsměrné barevné světelné efekty – liniová světla, blýskající stroboskopy a reproduktorová světla – pulzují v rytmu hudby, takže máte i ve svém pokoji pocit, že jste právě na festivalu.

Rozehrajte vše podle svých představ: nastavení Multi Layout vás nechá položit XB7 vertikálně na bok, takže si můžete užívat senzační stereo zvuk v obou polohách. Další praktickou funkcí je Speaker Add, která vám umožní připojit druhý XB7 systém přes Bluetooth – okamžitě budete mít k dispozici dvakrát větší sílu zvuku.

Úžasný zvuk, žádné kabely: na jeden dotek spustíte streaming svých oblíbených skladeb a playlistů přes Bluetooth – stačí zařízení jedním dotekem propojit s vaším chytrým telefonem či tabletem s podporou NFC. A pokud se chcete sami stát součástí zábavy, můžete přidat zábavné efekty ve stylu slavných DJs, které lze ovládat v aplikaci Sony SongPal ve vašem mobilním telefonu. Svůj telefon či tablet můžete také nabíjet přes USB, a to i tehdy, když přehráváte hudbu. Nechybí ani audio vstup pro připojení MP3 přehrávače nebo téměř jakéhokoliv jiného hudebního zdroje.

MHC-GT4D

Výkonem nabitý systém GT4D má především bavit – a proto nabízí rovnou tři různé způsoby, jak si užívat hudbu přesně tak, jak chcete – v každé situaci.

Systém koncipovaný jako ‚all-in-one‘ bude vždy tam, kde se rozbíhá zábava – kvůli tomu je vybaven kolečky a držadlem pro snadný přesun mezi místnostmi. Samostatné sekce reproduktoru typu ‚line-array‘ (přímkový zdroj signálu) jsou zárukou expanzivního zvuku a větší flexibility. Stačí připojit oba reproduktory k integrovanému držadlu hlavní jednotky a váš taneční parket okamžitě zaplaví hlasitý a silný zvuk.

Také milovníci televize si přijdou na své. GT4D lze snadno nastavit do podoby sound bar reproduktoru, který se přes HDMI výstup propojí s vaším televizorem – a ‚line-array‘ reproduktory pod vaší obrazovkou dodají nový zvukový rozměr filmům na DVD, sportu i jiné televizní zábavě. Další možností je umístit oba reproduktory na stůl pro každodenní poslech.

GT4D nabízí nepřeberné možnosti zábavy, ať už bavíte hosty na domácí party nebo odpočíváte v pohodlí svého domova. Tento systém je možné bezdrátově propojit přes NFC s vaším chytrým telefonem a přes Bluetooth streamovat oblíbené skladby, pustit si CD, poslouchat hudbu ve formátu MP3 a WAV z USB, připojit svůj MP3 přehrávač přes audio vstup nebo poslouchat rádio.

Kdykoliv však budete potřebovat pořádný výkon, budete ho mít po ruce – MEGA BASS rozduní vaše basy tak, jak jste to ještě nezažili – a stačí k tomu pouze stisknutí jednoho tlačítka. Osvětlení reproduktorů, které pulzuje v rytmu hudby, umocňuje atmosféru. S-Force Front Surround vytváří unikátní multikanálový zvukový portál, který vás pohltí při sledování vašich oblíbených filmů.

Rozhýbejte taneční parket jako DJ pomocí skrečování, samplování a dalších kreativních efektů. S Gesture Control můžete přeskakovat skladby, ovládat hlasitost a přidávat efekty jednoduchým pohybem ruky. Chcete hlasitější hudbu? S funkcí Party Chain snadno připojíte další jednotky GT4D, abyste získali ještě silnější zvuk a světla na reproduktorech, pulzující do rytmu.

MHC-V11

Užívejte si mohutného, silného zvuku, i když nemáte doma moc místa. Kompaktní systém V11 je díky svému ‚one-box‘ provedení nenáročný na prostor a snadno ho přenesete, kamkoliv potřebujete.

Přehrávejte si hudbu přes Bluetooth, z CD, USB nebo rádia s 20cm wooferem a technologií MEGA BASS, která je zárukou impozantních basů. S každým beatem se rozsvítí modré světelné LED efekty, které jsou synchronizované s hudbou.

Nechybí ani programy pro karaoke a DJ efekty či možnost propojit více sound systémů dohromady, aby vaše zábava dostala nový rozměr.

Nová řada vysoce výkonných audio systémů Sony, bude v Evropě dostupná od dubna 2016. Model GTK-XB7 za cenu přibližně 350 €, model MHC-GT4D za cenu přibližně 750 € a model MHC-V11 za cenu přibližně 280 €.

Kompletní specifikace nových produktů naleznete pod těmito odkazy: GTK-XB7, MHC-GT4D, MHC-V11.

O společnosti Sony Corporation

Sony Corporation je předním výrobcem produktů z oblasti audio a video techniky, her, komunikací, osobních zařízení a informačních technologií pro spotřebitele i profesionály. Díky svým aktivitám v oblasti hudby, filmu, počítačové zábavy a online byznysu má Sony jedinečnou pozici globálního lídra na poli elektroniky a zábavy. Ve fiskálním roce končícím 31. března 2015 společnost Sony vykázala konsolidovaný roční obrat přibližně 68 mld. USD. Více na globálních webových stránkách společnosti Sony: http://www.sony.net