Sony rozšiřuje svoji řadu o nový model přehrávače WS413 / WS414 Walkman®

 

Vezměte si svoji hudbu kamkoliv s novým nositelným hudebním přehrávačem WS413 / WS414  Walkman®. Novinka je odolná a chráněná proti sladké i slané vodě a také prachu – můžete si tedy užívat více aktivit v různých podmínkách. Lze si ho vzít s sebou na plavání v bazénu i moři, na večerní běh v parku i na každoroční výstup na zasněžené horské vrcholky. (TZ)

  • „All-in-one“ design je zárukou kvalitního zvuku kdykoliv a kdekoliv, nabízí snadné propojení a také konstrukci, díky které přehrávač lépe drží a nesklouzává
  • Novinkou je ochrana proti slané vodě a prachu, jež umožňuje širší využití zařízení pro různé typy sportovních aktivit
  • Nově i režim „Ambient Sound“ pro ještě lepší zážitek z hudby

 

Poslech hudby při cvičení dokáže skvěle motivovat, tak proč si ho nedopřát snadněji než kdykoliv dříve? Bezdrátový přehrávač bez viditelných spojů má oblý tvar, díky kterému se pohodlně nosí a skvěle sedí na uchu, takže se nemusíte bát, že vám Walkman® v ten nejvíce nevhodný okamžik sklouzne.

Nový nositelný přehrávač WS413 / WS414 Walkman® od Sony dostal do vínku ochranu proti slané vodě a prachu, takže můžete poslouchat své oblíbené skladby i při vodních sportech, například jízdě na kajaku nebo plavání. O to se stará přidaný vnitřní terminál, který odolává akumulaci cizích částic a je vysoce odolný proti korozi. Protikorozní povrchová úprava předního dílu je zárukou toho, že je váš Walkman® chráněn zevnitř i z vnějšku. Jeho hladký povrch eliminuje jakékoliv nepříjemné tahání a zadrhávání, takže vás nebude nic omezovat.

Součástí sady WS413 / WS414 jsou sluchátka do uší pro běžný každodenní poslech i speciální vodotěsné „pecky“, které jsou potaženy tenkou folií. Ta chrání sluchátka před průnikem vody, aniž by jakkoliv omezila komfort při nošení.

 

Na to, abyste si mohli plně užívat poslech s přehrávačem WS413 / WS414 Walkman®, však nemusíte být jen aktivními sportovci. Ochranu proti písku oceníte také na pláži během vaší exotické dovolené. Unikátní izolace vyrovnává tlakové poměry, takže je Walkman® trvale chráněn proti prachu v různých typech prostředí. Díky rozšířenému rozsahu provozní teploty můžete nyní svůj Walkman® plnohodnotně používat při teplotách od -5°C do 45°C.

Nemusíte se vzdávat ani kontaktu s hlasy a zvuky ve svém okolí – na to je tu nový režim Ambient Sound. Zabudované mikrofony reprodukují okolní zvuky, a vy tak víte o všem, co se kolem vás děje, aniž byste si museli sundávat sluchátka nebo snižovat hlasitost. Znamená to, že během poslechu oblíbené hudby můžete pohodlně komunikovat se svým běžeckým partnerem nebo s instruktorkou jógy.

Evropský prodej hudebního přehrávače WS413 / WS414 Walkman® začne v březnu 2016 s cenou přibližně 120 € (WS413) a 110 € (WS414).

Vybrané technické specifikace

Model Walkman® NW-WS414/ NW-WS413
Interní paměť 8GB / 4GB
Dostupné barvy Černá (Black) / Slonová kost (Ivory) / Modrá (Blue) / Zelená (Lime Green)
Kompatibilní formáty MP3/ WMA/ Linear PCM/ AAC
Ochrana proti vodě IP65/IP68 (IEC 60529) nebo ekvivalent
Ochrana proti prachu
Zvukové efekty Dynamic Normalizer
Doba přehrávání hudby Hudba: přibližně 12 hodin
Doba nabíjení Přibližně 1,5 hodiny
Rychlé nabíjení Quick Charge Přibližně 3 minuty nabíjení stačí zhruba na 60 minut přehrávání hudby
Hmotnost Přibližně 32g (1,2 oz)
Příslušenství Sluchátka (4 páry: S/M/L/LL)

Vodotěsná sluchátka (4 páry: S/M/L/LL)

USB nabíječka (1), USB kabel (1)

Nastavitelný držák (1)

O společnosti Sony Corporation

Sony Corporation je předním výrobcem produktů z oblasti audio a video techniky, her, komunikací, osobních zařízení a informačních technologií pro spotřebitele i profesionály. Díky svým aktivitám v oblasti hudby, filmu, počítačové zábavy a online byznysu má Sony jedinečnou pozici globálního lídra na poli elektroniky a zábavy. Ve fiskálním roce končícím 31. března 2015 společnost Sony vykázala konsolidovaný roční obrat přibližně 68 mld. USD. Více na globálních webových stránkách společnosti Sony: http://www.sony.net