DATART – maxi výprodeje – poslední šance

Maxi výprodeje společnosti DATART končí již tento týden, zákazníci mají možnost využít slevy pouze do této neděle 18. 1. 2015. (TZ)

Přestože DATART letos zahájil výprodeje hned po Vánocích – dříve je startoval až v lednu – zaznamenává stejnou výši prodejů v letošním lednu jako loňském, což je velký úspěch. Jako každý rok firma navíc očekává, že jí v lednu prudce stoupne tržní podíl. Vzhledem k velkému úspěchu výprodejů mezi zákazníky je nyní výběr zboží již omezen. Některé spotřebiče byly vyprodány během několika minut. Do výprodejů firma zařadila tisíce produktů se slevou až 70%, oproti loňskému roku nově i herní konzole a výrobky značky Apple, především chytré telefony.

„Stejně jako v povánočních výprodejích, tak i v lednových jsou jednoznačným hitem velké TV s uhlopříčkou 48“ a více. Dále zákazníci nejvíce nakupují mobilní telefony, herní konzole a malé kuchyňské spotřebiče. V lednu významně vrostl také zájem o notebooky a velké domácí spotřebiče, hlavně o pračky a sušičky. Díky výprodejům vzrostla i poptávka po naší dopravě, se kterou je spokojeno 99% zákazníků,“ doplňuje Iva Pavlousková, tisková mluvčí společnosti DATART. „Během února se mohou zákazníci těšit na další větší akci, která proběhne v rámci oslavy 25. narozenin DATARTu.“