Canon rozšiřuje úspěšnou řadu šekových skenerů imageFORMULA

PRAHA, 14. ledna 2016 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil nové šekové skenery řady imageFORMULA, modely CR-190i II, CR-190i II UV, CR-135i II a CR-135 II UV. (TZ)

imageFORMULA CR-190i II

Tato vysoce výkonná zařízení doplňují nabídku šekových skenerů Canon a zákazníkům především z oblasti bankovních domů, obchodníků a finančních institucí, kteří touží po vyšší rychlosti, spolehlivosti a bezpečnosti, rozšiřují možnost volby. Modely CR-190i II a CR-190i II UV jsou následovníky populárního šekového skeneru CR-190i, zatímco modely CR-135i II a CR-135i II UV jsou úplné novinky poskytující stejně spolehlivý výkon zejména v případech, kdy je zpracováván menší objem šekových transakcí.

Špičková kvalita optiky Canon a odolný podavač papírů v šekových skenerech CR-135i II a CR-190i II minimalizují chyby a zajišťují, že transakce proběhnou plynule a správně. Za minutu zvládnou tyto modely zpracovat 135, respektive 190 šeků. Skenery Canon CR-190i II jsou také vybaveny vestavěnou podávací jednotku Jagger, která zlepšuje spolehlivost podávání šeků zejména v případech, kdy skenujete šeky různých velikostí.

Všechna zařízení skenují v jednom průchodu současně obraz i MICR data, díky čemuž zamezují podvodům jak na místě skenování, tak při dalším zpracování. Pro další zvýšení bezpečnosti mají modely imageFORMULA CR-135i II UV a CR190i II UV vestavěné UV světlo, takže kromě běžného obrazu skenují v jednom průchodu také UV obraz.

Tim Brosnihan, Marketing Manager for Document Scanning Solutions Canon Europe uvádí: „Finanční instituce i prodejci požadují spolehlivou technologii, která jim umožní zkontrolovat a bezpečně zpracovat šekové platby. Nové skenery Canon imageFORMULA CR-190i II UV a CR-135 II UV používají nejnovější technologii pro skenování UV inkoustu, což snižuje riziko šekových podvodů. Vylepšený design vychází ze zpětné vazby od zákazníků a obchodních partnerů. To z představených zařízení dělá skvělou volbu pro finanční odvětví, které upřednostňuje zákaznickou zkušenost a bezpečnost.“

Nové skenery staví na úspěchů modelů CR-190i / CR190i UV a obsahují také inkoustovou tiskovou náplň (PG-445, PG-445XL, PG-545 nebo PG-545XL). Díky ní umí na skenovaný šek vytisknout potřebné potvrzení o zpracování v textové i grafické podobě.

Modely CR-190i II, CR-190i II UV, CR-135i II a CR-135 II UV budou dostupné v prodejnách Canon a u vybraných distributorů napříč Evropou od února 2016.

Pro více informací navštivte http://www.canon-europe.com/for_work/business-products/document-scanners/cheque-scanners/

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.