LidskáSíla.cz představuje svou mobilní aplikaci

Praha, 19. leden 2015 – Mladý český start-up přichází se svou novou mobilní aplikací pro objednání služeb. Zákazníci si tak nyní ještě snadněji mohou objednat úklid domácnosti. Aplikace, která je zrcadlem webové stránky společnosti, nabízí vše od registrace po správu pravidelných úklidů. Aplikace je nově dostupná pro operační systém iOS i pro uživatele platformy Android. (TZ)

„Klienti měli o aplikaci stále větší zájem, protože čím dál více využívají chytré telefony a tablety. Naše aplikace jim usnadní veškerou komunikaci s námi i samotnou dámou na úklid,“ uvádí Robert Vojáček, ředitel a zakladatel startupu LidskáSíla.cz.

V aplikaci je možná registrace přímo či přes profil na Facebooku. Při objednávce úklidu si zákazník vybírá vše od data a hodiny po velikost domácnosti a doplňujících služeb. Pak už jen stačí zadat adresu. Dále aplikace umožňuje úpravu konkrétních úklidů či domluvu nebo zanechání vzkazu přímo dámě na úklid.

„Zatím nabízíme jen úklidové služby pro domácnost a nebytové prostory, ale do budoucna bychom se chtěli vydat i dalším směrem,“ vysvětluje Robert Vojáček z týmu LidskáSíla.cz. „Kromě rozšíření nabídky služeb plánujeme růst i do dalších českých měst. V současné době pokrýváme celou Prahu s více než 160 dámami na úklid a rosteme,“ dodává. Z plánovaných služeb je to zejména péče o seniory.

LidskáSíla.cz, která na český trh vstoupila v první polovině letošního roku, nepřetržitě roste, a proto do svých řad stále přibírá nové zaměstnance. „Naše dámy na úklid si chválí nejen hodinovou mzdu ve výši 110 korun, ale i flexibilní přístup a rychlou komunikaci. Zájemci o tuto práci musí odvádět opravdu profesionální výkon, protože jako k profesionálům se k nim budeme chovat i my,“ popisuje Michaela Somolová, zakladatelka a provozní ředitelka startupu LidskáSíla.cz.

Odkaz na aplikaci pro iOS: https://itunes.apple.com/cz/app/lidskasila/id1061906432?mt=8

Odkaz na aplikaci pro Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.lidskasila.app

Pro více informací prosím navštivte https://lidskasila.cz

O LidskéSíle.cz

LidskáSíla.cz je český online start-up v jehož čele jsou zakladatelé Robert Vojáček (působil v Liftago), Michaela Somolová a Šimon Podlipský. Tato platforma důvěry se zatím orientuje na úklid domácností, ale v budoucnu se chce zaměřit na poskytování dalších služeb v domácnosti, například péči o seniory. Objednat si domácí hospodyni lze na pár kliknutí. Dámy na úklid jsou školené a dobře placené. Aktuálně firma zaměřená na propojení dam na úklid se zákazníky roste a nabírá nové pracovníky. Do dvou let chce start-up zaštiťovat až 2000 důvěryhodných profesionálů ve službách po celé ČR. Více informací na: https://lidskasila.cz.