Využijte svůj mobilní Internet naplno s AVM FRITZ!Box 6820 LTE

Společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV. Nosnými produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a multimédia v HD kvalitě. (TZ)

Jednotlivé typy AVM FRITZ!Box jsou dostupné pro všechny existující varianty vysokorychlostního připojení k Internetu s využitím technologií xDSL, CATV a FTTH. Společnost AVM však reaguje rovněž na na stále se zlepšující nabídku vysokorychlostního Internetu od mobilních operátorů v rámci sítí 4G a nejmodernější technologie pro mobilní datové přenosy LTE (3GPP Long Term Evolution).

Počátkem roku 2016 tak byl uveden do prodeje nový produkt AVM FRITZ!Box 6820 LTE, který je určen právě pro tyto nové mobilní sítě LTE s přenosovou rychlostí až 150 Mbit/s downstream a 50 Mbit/s upstream (CAT 4 FDD). Samozřejmě nechybí ani zpětná kompatibilita se staršími technologiemi GSM/EDGE/GPRS, tak aby bylo možné se připojit i v místech, kde zatím chybí pokrytí LTE nebo UMTS.

AVM FRITZ!Box 6820 LTE je koncipován jako snadno přenosné zařízení, a lze ho tak používat nejenom doma či v kanceláři, ale i na cestách. Pro realizaci lokální bezdrátové sítě je vybaven Wi-Fi technologií Wireless N s rychlostí až 450 Mbit/s. Další možnost konektivity poskytuje zabudovaný Gigabit Ethernet port.

U produktů primárně určených pro domácnosti a menší firmy nejsou důležité pouze funkční vlastnosti, ale velkou roli hraje rovněž jejich snadná použitelnost. Ke značné oblibě zařízení AVM proto přispívá skutečnost, že je u nich kladen velký důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé pohodlně využívat všechny dostupné možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm