Aplikace 2GIS poradí, jak na Valentýna

Praha, 26. ledna 2016 – Kytice růží, čokoládové pralinky nebo plyšák jsou klasikou, která neomrzí, ale zároveň moc nenadchne. Zkuste letos překvapit partnera či partnerku něčím neotřelým a využijte tipů aplikace 2GIS, díky které se v Praze neztratíte. (TZ)

Poodhalte pražská tajemství

Na Petříně už byl na Valentýna asi každý Pražan, zkuste tedy letos něco originálnějšího – například připnout si vlastní zámek na Karlově mostě nebo na Čertovce. Pokud zvolíte druhou možnost, doporučujeme spojit pomyslný akt uzamčení lásky s romantickou procházkou po Kampě. S využitím aplikace 2GIS můžete naplánovat každý váš krok a cestou navštívit například nejužší uličku v Praze, kterou projde vždy jen jeden člověk, a proto je řízena semafory. Symbolickým cílem valentýnského výletu může být i Vyšehrad, kde jsou v relikviáři uloženy ostatky svatého Valentýna.

Valentýnská večeře na lodi

Večerní plavba po Vltavě je vrcholem romantiky. Nechte se okouzlit krásou osvětlené metropole a vychutnejte si večeři ve dvou doprovázenou živou hudbou. S aplikací 2GIS si můžete dopředu naplánovat, kde před večeří zaparkujete vůz – najít volné místo v centru nebývá jednoduché a loď vyplouvá přesně na čas.

Dárek od srdce

Překvapte ji na Valentýna zlatem a diamanty. Do 10. února 2016 můžete v klenotnictví Lucy Diamonds koupit speciální valentýnskou edici šperků za 6 900 Kč. Edice obsahuje přívěsek Heart Holly ze 14k zlata s růžovým safírem a jeden ze čtyř prstenů Lucy Diamonds: Infinity, Love, Cross nebo Anchor ze 14k zlata s diamantem, který si vyberete.

Originální klasika

Pokud byste přeci jen rádi darovali kytici, poohlédněte se po nějaké nevšední – například z ovoce či dortíků. Netradiční kytice potěší jak oko, tak i chuťové buňky. Překvapit svou lásku můžete i originálním vzkazem vytištěným na okvětní lístky růže. „Ať už chcete darovat cokoli, nejbližší prodejnu či provozovnu vám pomůže najít aplikace 2GIS. Ta vám zároveň poskytne informace o otevírací době, kontaktech, možnostech platby a dokonce i o parkování v okolí. Valentýnské shánění dárků pak bude hned jednodušší,“ říká Jan Vališ, ředitel společnosti 2GIS.

Zdroj foto: www.potiskkytek.cz

Aplikaci pro smartphony a tablety 2GIS si zdarma stáhnete přes App Store, Google play, BlackBerry World a Windows Phone Store. Po uložení do zařízení jsou všechny funkce dostupné i bez připojení k internetu. Informační systém s mapami 2GIS můžete používat i na svém počítači skrze stránky www.2gis.cz

O 2GIS

2GIS je městský informační systém provozovaný stejnojmennou společností. Aktuálně zahrnuje více než 280 měst v 9 zemích světa včetně metropole České republiky. Díky 2GIS získají obyvatelé i návštěvníci Prahy informace o lékárnách, bankomatech, kadeřnictvích, restauracích, klubech, kinech, divadlech, vysokých školách, úřadech, policii a mnoha dalších organizacích.

Mapa 2GIS obsahuje detailní vyznačení silnic, chodníků a stezek s nejstaršími budovami i novostavbami. Součástí je také vyhledávání optimální trasy pro cestování MHD i autem. V adresáři se zobrazují podrobné informace o organizacích včetně kontaktních údajů, vstupů do budov a nejbližšího parkování, které několikrát do roka aktualizují specialisté společnosti 2GIS.

Informační systém s mapami 2GIS lze používat online na webových stránkách www.2gis.cz. Všechny funkce a mapy jsou dostupné i bez připojení k internetu prostřednictvím aplikace pro počítače, smartphony a tablety. Aplikace 2GIS je zdarma ke stažení přes App Store, Google Play, BlackBerry World a Windows Phone Store.