T-Mobile se v roce 2016 zaměří na internet pro domácnosti

T-Mobile se v segmentu rezidentních zákazníků v letošním roce zaměří na nabídku internetu pro domácnosti. Koncept Internet na doma zahrnuje tři nové tarify Internetu bez drátu a dva stávající tarify Pevného internetu. (TZ)

„Lidé ve svém mimopracovním čase využívají internet nejčastěji doma a obvykle ho sdílejí v rámci své domácnosti,“ říká Tomáš Ryšavý, ředitel marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile, a dodává: „Rozšířením nabídky tarifů chceme každé domácnosti poskytnout nejvhodnější řešení podle jejích potřeb a požadavků na využívání internetu.“

Tři nové tarify Internetu bez drátu nesou názvy Standard, Premium a Premium Plus. Jejich výhodou je možnost jednoduše se připojit na web jak doma, tak mimo domov. Standard za 399 Kč/měsíčně poskytuje limit 20 GB a rychlosti datového přenosu až 20 Mbit/s pro stahování a 5 Mbit/s pro odesílání. Prostřední Premium přináší za jen o 100 Kč vyšší cenu dvojnásobek datového limitu i přenosových rychlostí. Konečně Premium Plus umožňuje zákazníkům datovat maximální rychlostí 100/25 Mbit/s až do vyčerpání 100 GB. U těchto tarifů se po vyčerpání měsíčního datového limitu provoz zastaví a uživatel může do jeho obnovení pokračovat po nákupu dodatečného 10GB datového balíčku.

Internet bez drátu
Limit (GB) Rychlost (Mbit/s) Cena (Kč) Modem (Kč)
Standard 20 až 20/5 399          2301*
Premium 40 až 40/10 499          2301*
Premium Plus 100 až 100/25 1199        2301*

*Dotovaná cena ke smlouvě na 24 měsíců. Lze zakoupit také na splátky (1 Kč + 23 měsíců x 100 Kč).

Tarify Pevného internetu se nemění – ani svými parametry, ani cenou. Na rozdíl od Internetu bez drátu nemají datový limit, a jsou tedy vhodné pro nejnáročnější uživatele nebo rodiny s dětmi. Pevný internet je také dobrou alternativou pro případné zájemce o IP TV, jejíž spuštění operátor připravuje.

Pevný internet
Limit (GB) Rychlost (Mbit/s) Cena (Kč) Modem (Kč)
Standard   neomezeně   až 20/2 399          999*
Premium   neomezeně   až 40/2 499        999*

*Dotovaná cena ke smlouvě na 24 měsíců

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996 a od roku 2002 je součástí mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. S téměř šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na zodpovědný přístup k podnikání a společnosti. Zapojil se do celosvětové iniciativy UN Global Compact a sjednotil své poslání i každodenní činnosti s deseti obecně přijímanými principy společenské odpovědnosti v oblasti lidských práv, pracovních podmínek, ochrany životního prostředí a boje proti korupci.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů) a www.prosvetkolemnas.cz (CSR aktivity společnosti).