Veletrh ISE 2016: MMD předvede nej monitory od Philipsu

Společnost MMD představí na nadcházejícím veletrhu ISE 2016 některé ze svých nejnovějších produktů – 5K rozlišením počínaje a SoftBlue monitory chránícími zrak konče. Veletrh Integrated Systems Europe (ISE) je přehlídkou pro profesionální AV a elektronické systémy a bude se konat 9. – 12. 2. 2016 v Amsterdamu. Společnost MMD na stánku Philips 10-K136 představí následující produkty: (TZ)

Philips-275P4VYKEB-front-view

Pro fajnšmekry bude připraven nový 27palcový LCD monitor Philips 275P4VYKEB
s rozlišením UltraClear 5K. Tato nejnovější 5K technologie s 14,7 milionem pixelů (5 120 x
2 880) zobrazí čtyřikrát víc obsahu na jeden palec obrazovky než monitor s rozlišením Quad HD, a nabízí tak ještě kvalitnější obraz než kdy dřív. Tento nový model je také vybaven technologií PerfectKolor, zajišťující pokrytí 99% prostoru barevné škály AdobeRGB
a 1 miliardu barev. Monitor Philips 275P4VYKEB  je vytvořen tak, aby se maximálně přizpůsobil tomu, jak lidé pracují. Je vybaven webkamerkou, funkcí MultiView, díky níž lze rozdělit pracovní plochu do více sekcí, vestavěnými reproduktory pro perfektní zvuk, nelesknoucí se obrazovkou a technologií Flicker-free pro snížení únavy očí.

Dalším monitorem s vysokým rozlišením, který se bude na veletrhu předvádět, je Philips 241P6VPJKEB. Navzdory svým skromným rozměrům 23,8 palce přináší tento model díky 4K rozlišení na pracovní plochy uživatelů skutečný pocit z prostoru. Zároveň se pyšní schopností zobrazit až 1,074 miliardu barev, pokrytím 99 % barevného standardu SRGB, vestavěnou webkamerou a mikrofonem.

Další 24palcový monitor 241P6EPJEB reprezentuje MMD řadu monitorů od Philipsu
s inovativní technologií SoftBlue. Ta chrání zrak a snižuje únavu očí tím, že mírní účinky modrého světla. Eliminuje totiž emise modrého světla na potenciálně škodlivých vlnových délkách, přičemž věrnost a kvalita původních barev zůstává zachována. Zajištěno tak je nejen pohodlí pro zrak uživatelů, ale i profesionální věrnost barev.

Společnost MMD navíc na veletrhu ISE předvede i dva Full HD USB dokovací monitory: 21,5palcový 221S6QUMB a 23palcový 231P4QUPES. Díky integrovanému Ethernetu poskytují přístup na pracovní plochu, sítě, intranet i internet – a to přes jediný USB kabel.

Více informací o Philips LCD monitorech naleznete zde: www.philips.com/monitors

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.