Výroba jeřábů a kladkostrojů s Byznys ERP

Liberecký výrobce jeřábů a kladkostrojů GIGA začal využívat podnikový informační systém Byznys ERP k provázání podnikových procesů, sjednocení agend a sledování klíčových ukazatelů výkonnosti firmy. (TZ)

Společnost GIGA nahradila stávající informační systém novým řešením Byznys ERP od společnosti J.K.R. Zásadním důvodem pro přechod z ekonomického softwaru byl narůstající počet dokladů, zakázek a tím i náročnost na jejich zpracování a zajištění stabilní podpory klíčových procesů. Mezi důležité požadavky projektu patřilo také napojení na systém SAP a řešení pro tzv. pozastávky.

Mezi hlavní přínosy podnikového informačního systému Byznys ERP ve společnosti GIGA patří provázanost jednotlivých podnikových procesů a sjednocení podnikových agend, komplexní sledování saldokonta, výrazné rozšíření reportingových možností, uživatelská otevřenost systému spolu s technologií Prvky Uživatelské Volnosti.

O společnosti GIGA

GIGA vyrábí mostové a speciální jeřáby, elektrické lanové a řetězové kladkostroje, komponenty pro jeřáby i jeřábové dráhy. Společnost vznikla v roce 1991 a na českém trhu má mezi výrobci zdvihacích zařízení dominantní postavení. Více na www.gigasro.cz.

O společnosti J.K.R. a systémech BYZNYS ERP

J.K.R. patří mezi největší dodavatele podnikových informačních systémů ERP na českém trhu. Podnikové informační systémy BYZNYS ERP mají v České republice a na Slovensku více než 1 100 aktivních instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky J.K.R. patří například Central Group, Jednota České Budějovice, Marimex CZ, Nohel Garden, Poldi, Ravak, Ryor, Sapho a Vltava-Labe-Press. Více informací naleznete na www.jkr.eu.