Epson představuje své nejvýznamnější produkty

3. února 2016 – Na letošním ročníku ISE představí společnost Epson jeden ze svých nejvíce působivých produktů ve své historii účastí na této výstavě. Tyto nové modely, mezi něž patří první laserové instalační projektory využívající širokou škálu technologických inovací, rozšiřují stávající produktovou řadu a společnost Epson tak dále upevňuje svou silnou pozici na trhu. (TZ)

Na letošním ročníku budete mít možnost poprvé spatřit rovněž novou vlajkovou loď instalačních projektorů Epson. Roman Vejražka, Business Account Manager společnosti Epson Europe, k tomu dodává: „Je pro nás nesmírným potěšením představit nové laserové produkty pro tento segment, a to včetně tohoto nového projektoru. Usilovná práce na této řadě trvala několik let a je výsledkem vskutku nebývalé výše investic do těchto průlomových technologií inspirovaných zkušenostmi zákazníků. Cílem tohoto úsilí bylo zajistit, aby naše produkty splňovaly ta nejvyšší očekávání zákazníků.“

Kromě těchto nových laserových modelů vystavuje Epson novou řadu menších instalačních projektorů EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W,  EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U). Tato řada je ideální pro použití v zasedacích místnostech, posluchárnách nebo velkých učebnách. Nabízí množství kvalitativních, funkčních a uživatelsky přívětivých vylepšení, která vysoce kvalitními a profesionálními prezentacemi pomáhá vytvářet správnou atmosféru ve velkých prostorách.

Návštěvníci mohou očekávat, že kromě těchto působivých novinek uvidí na stánku společnosti Epson celou řadu stávajících produktů a řešení připravených pro profesionální AV segment. Chcete-li zjistit více, navštivte naše výstavní stránky na adrese: www.epson.eu/ise .

Společnost Epson bude na ISE 2016 (9. -12. února 2016) vystavovat v hale 1 na stánku H90.

-Konec-

Poznámky editorovi

O společnosti Epson

Společnost Epson je přední světový dodavatel inovativních řešení pro kanceláře, domácnosti, obchodní podniky i průmyslové provozy, jenž se snaží neustále překonávat očekávání svých zákazníků. Nabízí široký sortiment produktů od inkoustových tiskáren, tiskových systémů a projektorů 3LCD až po průmyslové roboty, chytré brýle a snímací systémy a využívá originální kompaktní, úsporné a vysoce přesné technologie.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 70 000 lidí v 94 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 700 lidí a ve fiskálním roce 2014 zaznamenala obrat 1 551 milionů eur.

http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050

http://eco.epson.com/