GFI Software uvádí GFI MailEssentials ve verzi 20

Nová verze ještě efektivněji chrání poštovní servery před spamem a malwarem
a podporuje aktuální platformy, včetně Exchange 2016, Windows 10 a Office 2016 (TZ)

PRAHA, 9. února 2016 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, uvedla GFI MailEssentials 20, nejnovější verzi svého řešení pro zabezpečení elektronické pošty pro malé a středně velké podniky (SMB). Nejnovější verze obsahuje řadu vylepšení jako například vícevláknový antispam pro lepší e-mailovou propustnost, podporu 64bitového prostředí a podporu všech aktuálních platforem Exchange 2016, Windows 10 a Office 2016.

„Elektronická pošta je nezastupitelným nástrojem podnikové komunikace a zejména v malých a středních firmách mohou její výpadky znamenat významné narušení obchodní činnosti,“ řekl Zdeněk Bínek, zodpovědný za prodej řešení GFI Software v České republice a na Slovensku. „Proto nestačí mít jen antivir, ale komplexní vícevrstvé zabezpečení na úrovni poštovního serveru, které zajistí kontinuitu podnikové e-mailové komunikace. Nová verze osvědčeného nástroje GFI MailEssentials poskytuje ještě efektivnější ochranu uživatelům a jednodušší správu administrátorům.“

Mezi klíčové inovace GFI MailEssentials patří:

  • Vícevláknový antispam pro lepší e-mailovou propustnost. Výhodou vícevláknového řešení je podpora podstatně rychlejší propustnosti e-mailů s nižší spotřebou zdrojů na vícejadrových serverech.
  • Plná podpora x64-bit prostředí. Podpora 64bitového prostředí umožňuje efektivnější zpracování velkého toku e-mailů. Největší přínos z přechodu budou mít back-end služby, které zpracovávají ​​karanténu, reporty a třídění zpráv.
  • Podpora vzdálené Active Directory. GFI MailEssentials nyní může být instalována mimo doménu, jako IIS SMTP nebo EDGE servery, s možností komunikace s Active Directory, i když není lokálně k dispozici.
  • Podpora skenování stávající databáze pro Exchange 2013 (a novější) pomocí Exchange Web Services. Tato funkce umožňuje uživatelům Microsoft Exchange 2013 (a novější verze) využívat skenování databáze k vyhledávání malwaru s pomocí Exchange Web Services (EWS).
  • Podpora všech aktuálních platforem Exchange 2016, Windows 10 a Office 2016. GFI podporuje nejnovější technologie společnosti Microsoft a GFI MailEssentials  je proto dodávána s plnou podporou pro Exchange 2016, Windows 10 (klient i server), stejně jako Office 2016.

Více informací o GFI MailEssentials 20 naleznete na http://gfi-software.cz nebo http://www.gfi.com/, zkušební verzi lze získat zde.

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.

 

Pro více informací kontaktujte:

 

Miroslav Fribert

Myr Communication

+420-603 219 531

miroslav@myr.cz