Na Valentýna můžete s LAMA mobile volat zcela zdarma

Virtuální mobilní operátor LAMA mobile přináší svým zákazníkům volání zdarma po celý den. Svátek zamilovaných tak mohou strávit v neomezeném kontaktu se svými blízkými. (TZ)

Zákazníci LAMA mobile mohou volat během neděle 14. února zcela zdarma do všech mobilních sítí i pevných linek v České republice. Tato akce je určena zákazníkům, kteří využívají tarify SPOŘIVÁ LAMA a CHYTRÁ LAMA se závazkem i bez. Akce se nevztahuje pouze na placené barevné linky a zahraniční hovory.

„Valentýn se pomalu stává tradicí i v Evropě. Proč jej tedy nezpříjemnit drobnou pozorností našim klientům,“ říká tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP Andrej Čírtek.

LAMA mobile je virtuální mobilní operátor, který svým zákazníkům nabízí výhodné tarify s vteřinovou tarifikací již od začátku hovoru. Je součástí české investiční skupiny LAMA ENERGY GROUP. Firemní skupina zahrnuje šest klíčových firem, z nichž nejvýznamnější jsou LAMA energy, která prodává plyn a elektřinu zákazníkům v České i Slovenské republice, LAMA gas & oil, která těží plyn a ropu na jižní Moravě a Teplárna Otrokovice, která byla do skupiny začleněna v roce 2013.  Skupina své podnikatelské aktivity v oblasti obchodu, úpravy i těžby ropy také úspěšně realizuje v Kanadě prostřednictvím společnosti PETROLAMA ENERGY CANADA. V roce 2015 se členem holdingu stal přední český satelitní operátor DIGI Czech Republic. Za rok 2014 dosáhla skupina LAMA ENERGY GROUP výnosů ve výši 28 miliard korun.