Slovenský výrobce gumárenských produktů si zvolil IFS Aplikace 9 za účelem zlepšení svých činností

Společnost Vegum nahrazuje několik starších systémů jedním řešením od společnosti IFS s cílem zlepšit plánování výroby, logistiku a finanční správu (TZ)

IFS, globální společnost zabývající se vývojem podnikových aplikací, oznamuje, že společnost VEGUM, slovenský výrobce gumárenských směsí a produktů, nasadí IFS Aplikace™ 9 jako svůj centrální systém plánování podnikových zdrojů (ERP), aby mohla sjednotit a zjednodušit své složité podnikové procesy.

Společnost Vegum založená v roce 1952 se již dlouhou dobu zabývá výrobou vysoce kvalitních gumárenských směsí a také lisovaných a vytlačovaných pryžových produktů pro průmyslové použití. Společnost zaměstnávající okolo 600 pracovníků rovněž poskytuje služby v oblasti strojírenství a testování.

Společnost Vegum potřebovala nové ERP řešení, které by nahradilo mnoho jejích samostatných starších systémů a nabídlo komplexní podporu pro její klíčové podnikové procesy. Na základě důkladného vyhodnocení trhu s ERP systémy, které zahrnovalo dodavatele, jako například HELIOS, QaD a ESO/es, si společnost Vegum zvolila za svůj celopodnikový informační systém IFS Aplikace 9.

Po kompletním nasazení budou IFS Aplikace pokrývat celý hodnotový řetězec společnosti Vegum, od plánování přes výrobu a logistiku až po údržbu, finance, lidské zdroje a řízení kvality. Řešení od společnosti IFS rovněž zahrnuje pracovní plochu pro dílenskou výrobu za účelem pokročilého zpracování údajů o výrobě a software IFS Warehouse Data Collection pro shromažďování dat skladu na mobilních zařízeních prostřednictvím čteček čárových kódů.

„Očekáváme, že implementace IFS Aplikací zvýší efektivnost našich klíčových podnikových procesů, což následně povede ke snížení nákladů a zlepšení péče o zákazníky,“ prohlásil Jozef Trnovec, ředitel společnosti Vegum. „Naše velikost a flexibilita nám dokonale umožňuje využívat výhod IFS Aplikací jako centrálního nástroje sloužícího k tomu, abychom se odlišili od konkurence.“

Ředitel společnosti IFS na Slovensku, Jozef Kováčik, doplňuje: „Jsme velmi hrdí na to, že můžeme společnosti Vegum poskytnout moderní ERP řešení, které nabízí kompletní podporu pro všechny podnikové procesy s přidanou hodnotou. Pracujeme s některými z nejúspěšnějších společností na světě v odvětvích průmyslové výroby a těšíme se, že prostřednictvím našich řešení a odborných znalostí podpoříme úspěšný růst společnosti Vegum.“

O společnosti VEGUM

Společnost VEGUM zajišťuje rychlé a vysoce kvalitní komplexní dodávky lisovaných a vytlačovaných produktů na základě specifických požadavků svých klientů. Aby byla společnost VEGUM schopna splnit všechny specifické požadavky kladené na její produkty, neustále investuje do nových technologií, které jí umožňují důsledně se zaměřovat jak na inovace, tak i na vývoj nových, technicky náročnějších produktů. Její činnosti v oblasti gumárenské výroby sahají až do roku 1952, kdy v obci Dolné Vestenice započala tradice výroby pryžových produktů. Dnes společnost zaměstnává více než 600 vysoce kvalifikovaných odborníků. Tržby společnosti dosahují 30 milionů eur a jejím cílem je v příštích letech rozšířit výrobní kapacity a objem dodávek jak stávajícím, tak i novým zákazníkům. Více informací naleznete na webu www.VEGUM.sk.

O společnosti IFS

IFS™ je celosvětově uznávaným lídrem v oblasti vývoje a poskytování podnikového softwaru pro plánování podnikových zdrojů (ERP), správu provozních prostředků (EAM) a řízení podnikových služeb (ESM). Společnost IFS úzce propojuje zákazníky v cílových sektorech s jejich podnikáním, pomáhá jim být agilnější a umožňuje jim využívat změn ve svůj prospěch. IFS je veřejná společnost (XSTO: IFS) založená v roce 1983 a v současné době má přes 2 700 zaměstnanců. Společnost IFS poskytuje podporu více než 2 400 zákazníkům na celém světě pomocí své sítě místních zastoupení a prostřednictvím rostoucího ekosystému partnerů. Další informace naleznete na webech: www.ifsworld.com.

Sledujte nás na Twitteru: @ifsworld

Navštivte blog společnosti IFS zaměřený na technologie, inovace a kreativitu: http://blog.ifsworld.com/