Čtyři monitory MMD: Díky čemu si oblíbíte zimní období?

Kvůli teplotám pohybujícím se okolo nuly, dlouhým tmavým večerům a dalším zimním týdnům zřejmě strávíme spoustu času v našich obývácích. Chcete-li si tyto neradostné studené dny projasnit a zabavit se, zde najdete některé tipy, jak zkvalitnit čas strávený doma: (TZ)

Rozjasněte šedé dni

Období zimního slunovratu je pravděpodobně jediným obdobím v roce, kdy se můžeme povalovat jen tak bez pocitu viny. I když je venku tma a mráz, existuje snadný způsob, jak se vyhnout špatné náladě a prosvítit svůj domov:  Stylové monitory ze série Philips E7
a jejich perfektní obraz projasní i ten nejšedivější den. Řada E7 přináší barvy do domácností díky bohaté barevné škále 82 %  NTSC and 99 % sRGB. Monitory jsou skvělé pro několikahodinovou domácí zábavu – jako je sledování nejnovější série vašich oblíbených seriálů. Pozorovací úhly jsou extra široké, takže i když je v místnosti větší skupina lidí, každý má parádní výhled na obrazovku z jakéhokoliv úhlu.

Otestujte pohodlí pro vaše oči

Vedle socializování se je zima tradičně obdobím pro dobití baterek, odpočinek a péči o duševní pohodu. Také náš zrak si zaslouží nějaké to zimní hýčkání.  Problém spočívá v tom, že v tomto temném ročním období lidé víc než kdy jindy tráví čas před obrazovkami. Což naše oči unavuje. A opravdu špatnou zprávou je, že dlouhodobé vystavení se modrému světlu z LED obrazovek může poškodit vidění. Technologie SoftBlue od Philipsu z E-série zmírňuje toto riziko tím, že odstraňuje potenciálně škodlivé vlnové délky, přičemž originalita barev je zachována. Uživatelé tak nejen chrání svůj zrak, ale těží i z obrazové kvality, jasu a věrnosti barev.

Objevte 4K UHD

Jestliže trávíte hodně času doma, je to skvělá příležitost k zapřemýšlení o rozlišení 4K UHD, které činí čtyřnásobek Full HD. Dokonce i nejmenší monitor řady, 23,8palcový Philips 241P6VPJKEB, poskytuje extra prostor na obrazovce (a výbornou kvalitu) pro videa a fotky. 5GB rychlost přenosu přes rozbočovač USB 3.0. zajistí hladký průběh při nahrávání obsahu. Parádní podmínky pro úpravu vašeho nejnovějšího videa nebo fotek!

Všechny 4K UHD monitory od Philipsu se výtečně snoubí s chytrými zařízeními. Přátelé
a rodina se mohou připojit se svými chytrými telefony ke konektoru HDMI 2.0 a sdílet fotky z vánočního večírku (nebo posledního lyžování), a to vedle sebe, chcete-li: funkce Multiview dovoluje lidem připojit se a prohlížet si obrázky ze dvou oddělených zařízení zároveň. (Majitelé telefonů mohou těžit z rychlého nabíjení, zatímco jejich zařízení jsou připojena na port.) Monitory zároveň usnadňují virtuální propojenost a díky zabudované webkameře a vestavěnému mikrofonu je možné bavit se s kamarády, ať už jsou kdekoliv.

Vytvořte si magickou náladu
A co takhle poctivý relax? Monitory Moda od Philipsu s podstavcem Ambiglow Plus myslí i na zimní pohodu.  Podstavec vytváří světelnou aureolu kolem displeje a přizpůsobuje barvu i jas tomu, co lidé právě sledují na monitoru. Navíc přináší i krásné náladové osvětlení do místnosti, přičemž barvy jsou nastavitelné: hřejivá záře na večer nebo jasnější energizující odstíny pro denní hodiny, a to zejména pro tu dobu, kdy je tak pochmurné počasí, že světla zůstávají rozsvícená celý den. Zmínku si zaslouží i design, který domácnost spíš doplňuje, než že by jí dominoval. Celoplošné sklo s úzkým rámečkem vytvářejí jednolitý vzhled a zajistí minimální rozptýlení při sledování.

Zima nemusí být časem, který je nutno přetrpět. Snadno se může proměnit na nejjasnější roční období ze všech, a to díky perfektnímu zážitku ze sledování ve vašem obýváku s rodinou a přáteli.

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.