FAYN přidá k mobilním tarifům 100 volných minut zdarma

Během března budou moci všichni stávající i noví uživatelé mobilních tarifů FAYN zdarma využít dárkový balíček se 100 volnými minutami (TZ)

Brno, 24. února 2016 – Společnost FAYN Telecommunications (FAYN), český telekomunikační operátor nabízející služby mobilních sítí a pevných linek, přidělí v březnu jako dárek všem svým zákazníkům využívajícím mobilní tarify balíček se 100 volnými minutami navíc.

Prvního března přidělí FAYN všem svým stávajícím uživatelům mobilních tarifů zcela zdarma a bez jakýchkoli závazků či speciálních podmínek dalších 100 volných minut navíc. Stejnou porci volných minut získají také všichni noví zákazníci, kteří si během března aktivují jakýkoli mobilní tarif. Bonusové volné minuty budou k dispozici po celý měsíc březen a zákazníci je budou moci čerpat při volání přes internet (VoIP).

FAYN již od vstupu na trh mobilních služeb přibaluje ke všem svým mobilním tarifům zdarma i VoIP číslo pro výhodné volání přes internet. Tuto službu lze využít nejen jako moderní a levnou náhradu klasické pevné linky, ale výborně poslouží i pro nejlevnější volání z mobilu.

„Chtěli bychom naše zákazníky využívající mobilní tarify motivovat k vyzkoušení i druhé části našich služeb. Obě tyto technologie lze dnes snadno spojit a volat nejlevněji. Březen se 100 volnými bonusovými minutami tak může být nejlepším časem začít opravdu šetřit na telekomunikačních službách,“ uvedl k akci Lukáš Honek, ředitel společnosti FAYN.

Tarif V Y B R A N É   M O B I L N Í   T A R I F Y   F A Y N
MEDIUM TOP ULTRA
Měsíční paušál 99 Kč 179 Kč 289 Kč
Volné minuty 50 150 350
Volné SMS 25 25 0
Cena minuty ve vlastní síti 1,39 Kč 1,00 Kč 0,48 Kč
Cena minuty do ostatních sítí 1,39 Kč 1,00 Kč 0,98 Kč
SMS ve vlastní síti 1,19 Kč 1,19 Kč 0,48 Kč
SMS do ostatních sítí 1,19 Kč 1,19 Kč 0,98 Kč
Volné minuty VoIP v březnu 100 100 100
Cena minuty VoIP 0,58 Kč 0,58 Kč 0,58 Kč

Ceny jsou uvedeny včetně DPH (21 %). Veškeré tarify FAYN jsou dostupné bez závazků. FAYN aktuálně nabízí šest mobilních tarifů, tabulka obsahuje tři vybrané.

Technologie VoIP využívá jako přenosovou trasu internet, který je dnes téměř všude. Uživatelé s ní získají číslo klasické pevné linky, na které se jim každý dovolá. Využívat mohou nejen pevné či bezdrátové telefonní přístroje, ale také chytré mobilní telefony, počítače, notebooky či tablety. Tuto „pevnou“ linku si uživatelé navíc mohou vzít kamkoli a kdykoli sebou. Lze rovněž využít službu mobilní CLIP, kdy i při VoIP volání uvidí protistrana mobilní telefonní číslo volajícího. Do sítě FAYN si je možné přenést i stávající čísla pevných linek.

Další informace jsou k dispozici na centrálním webu www.fayn.cz, případně na stránkách www.faynmobil.cz věnovaných pouze mobilním službám FAYN.

O společnosti FAYN Telecommunications

FAYN Telecommunications s.r.o. je přední český VoIP operátor. Telefonováním přes internet (VoIP) se zabývá už od roku 2002, v srpnu roku 2013 vstoupil také mezi virtuální mobilní operátory. Každý den spolehlivě spojuje hovory desítek tisíc uživatelů, kteří si díky telekomunikacím chtějí být nablízku.

Posláním společnost FAYN Telecommunications je poskytovat kvalitní a spolehlivé telekomunikační služby za nejnižší možné ceny, při zachování vysokého komfortu. Ať už se jedná o soukromé osoby, živnostníky, velké firmy či call centra, uživatelé se vždy mohou spolehnout, že u FAYNu dostanou tu nejlepší péči. Více informací o společnosti a nabízených službách najdete na www.fayn.cz a www.faynmobil.cz.