K rodinnému tarifu Red+ přidává Vodafone internet na doma zdarma

Praha, 29. února 2016 Rodinný tarif Red+ se čtyřmi neomezenými tarify za jednu cenu bude v březnu ještě výhodnější. Vodafone k němu přidá přenosnou Wi-Fi síť domů i na chalupu zdarma. (TZ)

„Kvalita LTE sítě Vodafonu neustále roste a my se snažíme zajistit rychlé připojení našim zákazníkům i všem jejich zařízením. Čtyři neomezené tarify Red+ proto doplní také Wi-Fi síť, kterou si mohou zákazníci rychle zprovoznit doma, na chalupě nebo v kanceláři,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu.

Čtyři neomezené tarify Red+ nabízí Vodafone ve verzi pro rodiny a malé podnikatele. Za jednu cenu získá zákazník čtyři neomezené tarify a už nikdy nemusí řešit dobíjení kreditu nebo nečekané výdaje za volání a SMS. Základní datový objem je u tarifu Red+ sdílený a správce účtu může snadno nastavit, kolik dat může každá SIM karta měsíčně vyčerpat.

  Red+ Business Red+
Neomezené tarify 4 4
Sdílená data 2 GB 3 GB
Roaming   až 12 dnů roamingu
Připojení bez kabelu v ceně 4/2 Mbps 8/4 Mbps
Cena řešení 1 499 Kč 1 999 Kč

Přenosná Wi-Fi síť Připojení bez kabelu je jedním z nejoblíbenějších datových produktů Vodafonu. Za cenu tarifu Red+ tak zákazníci nově získají i možnost neomezeně surfovat na internetu doma nebo na chalupě a připojit nejenom chytré telefony, ale i počítače a další zařízení do bezdrátové sítě Wi-Fi. Zákazníci s rodinným tarifem Red+ tak každý měsíc ušetří dalších 399 korun, což  představuje celkovou úsporu 9 576 Kč za dva roky.

Špičkovou kvalitu LTE sítě Vodafonu potvrzuje řada nezávislých testů. Na stránkách Českého telekomunikačního úřadu je možné nahlédnout do výsledků měření aplikace NetMetr, která potvrzuje náskok LTE sítě Vodafonu před konkurencí. Více informací k tomuto měření najdete na https://www.netmetr.cz/mesicni-vysledky.html.

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. V roce 2012 byl Vodafone prvním operátorem na českém trhu, který začal účtovat hovory po sekundách. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu se svými CSR aktivitami se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 160 milionů korun a letos nově vyhlašuje cenu Rafael pro neziskové organizace, které příkladně využívají IT ke zlepšení kvality života handicapovaných. Více informaci na www.vodafone.cz