Canon na veletrhu drupa 2016 pomůže zákazníkům odhalit jejich podnikatelský potenciál

PRAHA, 14. dubna 2016 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představí na veletrhu drupa 2016 kompletní řadu velmi úspěšných inkoustových a tonerových řešení od malého až po velký formát. Canon převede produktivní a vysoce kvalitní technologie, které reagují na vyvíjející se požadavky komerčních tiskáren i interních tiskových oddělení, a to bez ohledu na jejich velikost nebo typ. Veletrh drupa 2016 se koná v Düsseldorfu ve dnech 31. 5. až 10. 6. 2016. Expozici Canon o velikosti přes 3000 metrů čtverečních bude možné najít v hale 8a (stánek B50). (TZ)

Pro většinu návštěvníků bude vrcholem veletrhu možnost vůbec poprvé spatřit nejnovější produkční tiskové systémy značky Canon, konkrétně pak:

  • Océ VarioPrint i300 – inkoustový archový tiskový stroj s novými možnostmi a dokončovacími rozšířeními
  • imagePRESS C10000VP – digitální produkční tiskárnu s rychlostí tisku až 100 stran za minutu
  • imagePRESS C8000VP – digitální produkční tiskárnu s rychlostí tisku až 80 stran za minutu
  • Océ ColorStream 6000 Chroma – vysokorychlostní komerční inkoustový systém s novými inkousty Chromera
  • ImageStream 2400 – inkoustový stroj pro plnobarevný tisk na běžný papír s povrchovou úpravou
  • ColorWave 910 – vysokorychlostní jednoprůchodovou barevnou inkoustovou tiskárnu

Součástí prezentace společnosti Canon budou i další evropské premiéry nových modelů velkoformátových tiskáren.

Uspořádání stánku Canon bude odpovídat jednotlivým oblastem tisku. Každý návštěvník tak snadno najde řešení, o které se zajímá. Půjde zejména o:

  • komerční tisk
  • obchodní komunikaci včetně transakčního tisku a direct mailu
  • tisk publikací včetně knih, časopisů a novin
  • reklamu a kreativní tvorbu včetně výstavní grafiky
  • funkční a průmyslový tisk pro průmyslové využití včetně 3D tisku
  • práci s obaly
  • fotografické produkty

#UnleashPrint

Každá část expozice společnosti Canon bude ve znamení nové kampaně nazvané #UnleashPrint, která komunikuje vášeň značky pro tisk, který chápe jako jedinečný a velmi mocný nástroj, vyzdvihuje jeho hodnotu a navíc otevírá dosud nevyužitý potenciál celé této oblasti. Návštěvníci veletrhu drupa 2016 zjistí, jak jim Canon může s „odkrytím možností tisku“ pomoci díky spojení technologických inovací se zkušenostmi s implementací nových inteligentních obchodních modelů, které zvyšují schopnost tisku reagovat na měnící se požadavky zákazníků.

V každé zóně své výstavní plochy předvede Canon mimořádně tvůrčí tiskové aplikace, aby inspiroval návštěvníky k rozšíření jejich portfolia i k posunutí současných hranic možností tisku. Jako součást dlouhodobé podpory zákazníků předvede Canon návštěvníkům i to, jak mohou prostřednictvím integrace s digitálními platformami zvýšit účinnost tiskovin pro zajištění spolehlivé multikanálové komunikace, která nejenže zlepší zkušenosti zákazníků a bude je stimulovat k odpovědi, ale také udělá z tisku stejně měřitelný nástroj jako jakýkoli jiný prostředek v komunikačním mixu.

Během celé doby konání veletrhu drupa budou k dispozici experti společnosti Canon, kteří s poskytovateli tiskových služeb proberou jejich ambice i plány na další rozvoj. Prostřednictvím úspěšných nástrojů, jako je assessment Canon Business & Innovation Scan nebo program Essential Business Builder Program, nabídne Canon i praktické rady a názory na celou oblast tisku v širších souvislostech.

„Bez ohledu na svoji velikost, profil nebo zaměření nás v našem stánku může navštívit každý poskytovatel tiskových služeb a probrat s námi to, jak mu můžeme pomoci s podnikatelským růstem,“ říká Jeppe Frandsen, Executive Vice President of Industrial & Production Solutions společnosti Canon Europe. „Jsme lídrem na trhu jak v inkoustových, tak i tonerových technologiích tisku, které pokrývají široké spektrum aplikací. Navíc se můžeme pochlubit i obrovskou mezinárodní zákaznickou základnou, která zahrnuje všechny typy podnikání v oblasti tisku.“

„Vysoce výkonná řešení, která na veletrhu drupa předvedeme, jsou výsledkem našeho trvalého úsilí v oblasti výzkumu a vývoje, navíc ovlivněného poznatky z opravdu těsné spolupráce s komunitou našich zákazníků,“ pokračuje Jeppe Frandsen. „Kombinace špičkových technologií, zkušeností a neustálého dialogu se zákazníky nás staví do pozice, ze které můžeme poskytovatelům tiskových služeb pomáhat se zavedením digitálních obchodních modelů orientovaných na zákazníky a umožnit jim tak odhalit veškerý potenciál jejich podnikání.“

Canon ze svého rozsáhlého portfolia tiskových řešení na veletrhu drupa 2016 předvede například:

  • řadu vysoce výkonných digitálních inkoustových strojů pro kontinuální i archový tisk v celém spektru velkoobjemové komerční produkce
  • rozšířenou rodinu digitálních tonerových strojů, které zvládají komerční tisk vysoce kvalitních výstupů rychlostí až 100 stran za minutu
  • velkoformátová výstupní zařízení včetně flatbed i roll-to-roll a tonerových i inkoustových tiskových strojů, které pokrývají široké spektrum využití od komerčního velkoformátového tisku přes tisk značení i výstupů z oblasti grafiky až po dekorativní a funkční tisk
  • širokou škálu řešení pro automatizaci workflow i podpůrné softwarové aplikace
  • rostoucí řadu integrovaných a samostatných dokončovacích řešení

– KONEC –

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.