Změny v představenstvu společnosti Česká distribuční a.s.

Novou členkou představenstva společnosti Česká distribuční se stala Karin Bědroňová. Na prvním zasedání doplněného představenstva byl pak předsedou představenstva České distribuční zvolen Jiří Weiner. Třetím členem představenstva zůstává Pavel Fišera. Operativní řízení společnosti vykonává již více než pět let ředitel společnosti Petr Sikora. (TZ)

Společnost Česká distribuční je v ČR jedničkou v neadresné distribuci reklamních letáků do schránek. Od roku 2013 působí rovněž na liberalizovaném poštovním trhu adresných zásilek. Pro své klienty dále zprostředkovává i tisky reklamních letáků a kompletaci adresných zásilek.

Karin Bědroňová působí v oblasti neadresné distribuce reklamních letáků již více než 18 let. Do České distribuční přišla v roce 2006 ze společnosti TNT Post ČR, kde pracovala jako country manager provozu. Ve společnosti Česká distribuční zastávala do roku 2009 pozici ředitelky provozu, v letech 2009-2012 byla členkou představenstva zodpovědnou za provoz. Od roku 2012 až do současnosti pracovala v České distribuční jako specialista provozu.

Jiří Weiner je ředitelem tiskáren společnosti VLTAVA-LABE-PRESS. V minulosti pracoval jako ředitel výroby v Lidových novinách, byl jednatelem sítě distribučních společností Dispress a obchodním ředitelem České typografie. 10 let zastával různé funkce v managementu vydavatelství Economia, mimo jiné jako ředitel výroby a ředitel distribuce. Působil také jako poradce v různých českých a slovenských společnostech (Spoločnosť 7 Plus, Tablet Media, C.H.Beck, agentura M.I.P.).