Nejmenší nabíjecí kabel na světě InCharge konečně v Česku

Společnost IT Trade a.s. je jediným tuzemským distributorem dlouho očekávané vychytávky v podobě krátkého propojovacího kabelu InCharge, dostupného ve verzi Micro USB i Lightning. (TZ)

Ambiciózní projekt InCharge, který na stránkách pro start-upy Kickstarter.com posbíral úctyhodných 473 089 USD na svůj rozjezd, vyplnil díru na trhu a je určen nejen pro odpůrce těžkých powerbank a zamotaných neskladných kabelů.

„IT TRADE bere svůj slib sledovat novinky v IT příslušenství vážně, takže od první chvíle byl InCharge v našem hledáčku.“ říká produktový manažer Tomáš Hort a jedním dechem objasňuje, z čeho pramení hlad po tomto typu gadgetů: „Mobilní telefony a další chytrá zařízení jsou fenoménem dnešní doby. Jsme na nich přilepení od rána do večera a díky jejich výkonnosti je musíme často dobíjet. Ale komu se chce tahat neustále se zamotanými kabely?“

InCharge je lehký a ve složeném stavu měří necelé čtyři centimetry, což z něj dělá nejmenší nabíjecí kabel na světě. Navíc je osazen dvěma magnety N52 v obou konektorech, takže lze zavěsit například na klíče a nosit ho tak stále u sebe.

„Na nedávném distribučním veletrhu v Čejkovicích byl o InCharge enormní zájem, jeho nesporné výhody obdivovaly stovky návštěvníků, což nás nejen potěšilo, ale i utvrdilo v tom, že o výrobek bude velký zájem.“ uzavírá produktový manažer IT TRADE a.s. Tomáš Hort.

Další předností InCharge je jeho nízká pořizovací cena. V současné době ho můžete zakoupit na internetovém obchodě Alza.cz.

IT TRADE, a.s. loňským rokem oslavila 10 let působení na českém trhu. Zaměřuje se na distribuci IT příslušenství a v současné chvíli má ve svém portfoliu více než 2000 položek k okamžitému odběru ve vlastních skladech. Mezi její silné partnery patří například CONNECT IT, Emtec, MediaRange, Peach, Playseat, Verbatim nebo Wenger.

Doplňující informace naleznete na webových stránkách společnosti IT TRADE, a.s.