World of Tanks Blitz přichází s velkou změnou

May 2016 — Zbrusu nova aktualizace s pořadovým číslem 2.9 pro World of Tanks Blitz cílí opět na hráče a jejich požadavky a chutě. „Dva devítka“ přináší do hry opět celou řadu vylepšení a novinek, jejichž cílem je samozřejmě lepší herní zážitek, ale také zlepšování svých dovedností. (TZ)

Fanoušci již delší požadovali tréninkovou místnost, konečně je zde a nabízí spousta možností, jak se naučit ovládat svůj tank. Na hráče však čeká ještě zlepšení samotného průběhu bitev v podobě většího důrazu na dovednosti a v bitvách třiceti a více tanků se zlepšily bojové vlastnosti.

Tím nejsympatičtějším přírůstkem v 9.2 updatu jsou dva zbrusu nové tanky.

Tím prvním je Schmalturm Starchaser, což je naprosto úžasné maskování pro Pz.Kpfw. IV Schmalturm. Hvězdné maskování je naprosto úžasné a detaily naleznete zde.

http://wotblitz.eu/cs/news/pc-browser/specials/store-pziv-schmalturm-sale/

Druhý tankem je populární Rudý, který znají všichni příznivci slavné knihy a seriálu Čtyři z tanku a pes. Tank 102 kódově označený jako Habr tvořila fiktivní polská posádka literárního díla Janusze Przymanowského, který vyšel již v roce 1964. Kniha i seriál byly velmi oblíbené i u nás.

Tank Rudý přichází do hry s filmovým označením – najdeme na něm tedy prvky, které znají i fanoušci televizního seriálu. Nemluvě o tom, že tank má skvělou palebnou sílu a dokonale vycvičenou posádku…

Tréninková místnost je něco, co fanoušci hry již delší dobu na World of Tanks Blitz vyžadovali a konečně mohou říci, že se dočkali. Všichni si tak nyní mohou vytvořit vlastní tréninkovou místnost, prostor, kde si mohou pilovat své vlastní dovednosti, či zde s přáteli plánovat dokonalou bitevní strategii.

###

O World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz je akční týmová free-to-play hra vice hráčů věnovaná divokým tankovým bitvám. Hra inspirovaná obrovsky populárními World of Tanks přínaší souboje tanků napříč platformami. Je dostupná na nejrůznější smartphony a tablety i na Windows 10 PC a Mac OS X.

S působivým seznamem více než 200 ikonických obrněných vozidel, ohromující grafikou, intuitivním ovládáním dotykové obrazovky tabletu a telefonu, stejně podporou klávesnice a myši pro PC a Mac OS X verzi, World of Tanks Blitz umožnuje okamžitý nástup do rychlé akce sedmi proti sedmi bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

Sjednocené Wargaming.net ID umožňuje plynulý přechod mezi platformami a zařízeními se zachováním pokroku ve hře, zatímco podpora cross-platform hraní umožňuje World of Tanks Blitz komunitě hrát společně na v rámci jednoho serveru.

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 15 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání světa konzolí.

Oficiální webová stránka: