VSHosting spouští nové webové stránky

Společnost VSHosting spustila zbrusu novou webovou prezentaci svých služeb, která nabízí mimo rozšířené základní produkty managed, dedikovaných a serverových služeb i speciální řešení na míru pro nejrůznější internetové projekty. Nový web společnosti je o poznání interaktivnější. Celá webová prezentace je v pozadí doprovázena ilustračním videem, které v krátkých pasážích demonstruje fungování zaměstnanců i techniky uvnitř společnosti. (TZ)

Konkrétní řešení jsou pak před-vytvořena např. pro nejnáročnější e-shopy nebo
e-commerce projekty, velké internetové portály, databázové servery, platební systémy, i-gaming internetové projekty či pro projekty požadující různorodá mailová řešení dle reálné spotřeby. Další žhavou novinkou jsou cloud managed servery kompletně provozované v cloudovém prostředí, které na sebe v prvním okamžiku upozorní především svou rychlostí, bezpečností a cenovou stabilitou. Vše je provozováno na OpenStack Cloudu pomocí nejnovějších SSD technologií, které v rámci špičkových technologiíIntel umístěných v novém a moderním datacentru TIER IV ServerPark, které si VSHosting minulý rok bez dotací postavil.

Web bude v období června 2016 přeložen do anglického a polského jazyka, protože jak už společnost VSHosting několikrát v předchozí době naznačila, chystá se na sofistikovanější a agresivnější evropskou expanzi s otevřením několika obchodních poboček u našich sousedních států. Klienti nebudou mít problém si porovnat ceny v celkem čtyřech evropských měnách (CZK, EUR, PLN, GBP), dále budou mít možnost každodenního online chatu a 24/7 neomezené linky podpory.

Společnost VSHosting

VSHosting je v současné době největším poskytovatelem managed serverových služeb v České republice a na Slovensku, kdy se stará o provoz významných internetových projektů. VSHosting vznikl v roce 2006 a k dnešnímu dni se stará o více jak 3 000 serverů českých i zahraničích internetových projektů většího významu. Mezi internetové servery, kterým zajišťuje VSHosting provoz, patří například portál ČSFD.cz, velké zpravodajské servery, internetové obchody Okay, Euronics, Parfums a stovky dalších, bankovní servery, ale i společnosti jako Baťa nebo RWE.

V prosinci 2014 oficiálně vstupuje jako první česká firma do největšího datového výměnného uzlu na světě DE-CIX, kde se odehrává největší množství datových výměn mezi největšími světovými telekomunikačními operátory (přes 3 500 gigabitů za sekundu, což je cca desetkrát více než probíhá v českém datovém uzlu NIX). VSHosting se tak stal první českou firmou s internetovými hostingovými službami, která cílí do globálního dosahu. Od roku 2013 VSHosting připravuje expanzi do USA, kde realizuje projekt s podobným technickým zázemím ve státě Texas. Další plánovanou zemí pro expanzi je Jižní Amerika, konkrétně pak Brazílie.

Více informací najdete na www.vshosting.cz