Český start-up Bell & Hurry vstoupil na trh designu digitálních produktů

Praha 12. 7. 2016 – Nový český start-up Bell & Hurry zaměřený na návrh a design digitálních produktů pro firemní zákazníky oficiálně vstoupil na celosvětový trh. Společnost založená Lukášem Zazvonilem a Antonínem Pospíšilem navrhuje a optimalizuje aplikace určené zejména pro bankovní sektor. (TZ)

Lukáš Zazvonil působí téměř dvacet let v IT a technologickém odvětví. Věnoval se řadě projektů od konzultací až po manažerské funkce například ve společnosti Vortal a Altron. Zazvonil je také autorem elektronického tržiště veřejné správy Ally Trade a VortalGOV.

Druhým ze zakladatelů společnosti Bell & Hurry je designér Antonín Pospíšil, který v online světe sbírá zkušenosti více než 14 let. Jako freelancer pracoval pro známé agentury i velké nadnárodní společnosti. Spolupracoval například na projektech pro Avast, ČSOB či Alza.cz. Podílel se také na vzniku a rozvoji několika nadějných start-upů.

Za svou krátkou historii má společnost na kontě řadu projektů, mezi kterými jsou prototypy aplikací pro přímý marketing Air Bank v Kazachstánu nebo aplikace mobilní peněženky pro Raiffeisenbank v České republice. Při přípravě a tvorbě projektů si tým Bell & Hurry zakládá na agilní spolupráci, což přináší zákazníkům rychlé výsledky.

Více informací o projektech společnosti naleznete na www.bellhurry.com.

O firmě Bell & Hurry
Společnost Bell & Hurry je mladý český start-up založený v roce 2016. Primárně se zaměřuje na návrh a optimalizaci aplikací a uživatelskou zkušenost (UX) především v oboru financí, služeb a obchodu. Společnost realizuje řadu projektů napříč kontinenty, od Evropy až po Asii. Bell & Hurry si zakládá na kvalitě poskytovaných služeb a úzkém vztahu se svými zákazníky.