Rh+ marketing rozjíždí v září rekvalifikační kurz Specialista marketingu s rozšířením o online marketing

27. 7. 2016, Brno – PR agentura Rh+ marketing získala akreditaci MŠMT na profesní rekvalifikaci Specialista marketingu. Kromě náplně kvalifikačního standardu má kurz 30hodinové rozšíření o internetový marketing. Začátek tohoto kurzu v Brně je stanovený na 16. září 2016. (TZ)

„Velkou devízou tohoto rekvalifikačního kurzu je skladba lektorů. Všichni to jsou profesionálové z praxe s výbornými lektorskými schopnostmi,“ dodává jednatelka agentury Rh+ marketing Radka Hošková.

Účastníci kurzu se dozvědí, co je marketingový a komunikační mix, jak sestavit marketingový plán, kdo je a co dělá konkurence nebo jaké jsou možnosti marketingového výzkumu. Dále bude kurz rozšířený o oblast internetového marketingu, která je dnes již nedílnou součástí marketingového oboru. Celková hodinová náročnost kurzu je 130 hodin. Profesní rekvalifikace Specialista marketingu, obsahově splňuje kvalifikační standart Evropské Unie a je tím nejvyšším rekvalifikačním vzděláním, které lze v oblasti marketingu dosáhnout. Kurz je vhodný jak pro uchazeče o zaměstnání, pro které by se jednalo o první setkání s marketingem, ale i pro zaměstnance v oblasti marketingu, kteří potřebují doplnit vzdělání. Agentura je jednou z 19 autorizovaných osob, u kterých může probíhat závěrečná zkouška.

Absolventi kurzu pak mohou najít uplatnění v marketingových odděleních firem, kreativních, reklamních a komunikačních agenturách nebo nabyté znalosti využít při rozvoji vlastního podnikání.

Garantkou kurzu Specialista marketingu je doc. Ing. Mgr. Olga Jurášková, Ph.D., ředitelka Ústavu marketingových komunikací na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Ze stejné fakulty v kurzu dále přednáší Ing. Martina Juříková, Ph.D., Ing. Lenka Harantová, Ph.D. a Mgr. Josef Kocourek, Ph.D. Dalšími lektory kurzu jsou zaměstnanci Rh+ marketing Mgr. Radka Hošková a Mgr. Ivana Kováčiková a externista Mgr. Karel Koupil.

Kurz Specialista marketingu navazuje na rekvalifikační kurz Marketing, který agentura Rh+ marketing začala pořádat jako první na Moravě. Akreditaci na tento kurz má od 21. ledna 2014.

O agentuře Rh+ marketing

PR agentura, která se zaměřuje na budování vztahů s veřejností, tvorbu obsahu pro klienty internetový marketing, interní komunikaci ve firmě a také auditem firemní strategie. Pořádá školení a rekvalifikační kurzy z oblasti marketingové komunikace. Agentura vznikla v roce 2011.