Výkonný kvartet v podání notebooků Lenovo ThinkPad řady T

Praha, 28. července 2016 – Společnost Lenovo přináší čtveřici odolných byznysových zařízení z vlajkové řady notebooků ThinkPad T. Čtrnáctipalcový ThinkPad T460 doplňuje jeho odlehčená verze ThinkPad T460s, profesionální ThinkPad T460p a o trochu větší kolega ThinkPad T560. Díky vynikajícímu designu, výjimečným vlastnostem pro zabezpečení firemních dat a špičkovému výkonu jsou tyto notebooky jasnou volbou pro uživatele, kteří od svého notebooku očekávají maximální spolehlivost při práci v kanceláři i na cestách.   (TZ)

Notebooky ThinkPad T460 a T560 určují nový standard produktivity na cestách. Představují ideální zařízení pro jednotlivce a firmy, které hledají spolehlivé a snadno přenosné pracovní zařízení. Jejich velkou výhodou je škálovatelný výkon. Disponují až 32 GB RAM, grafikou až NVIDIA GeForce 940MX a možností rychlého PCle úložiště. Výkon na profesionální úrovni zajišťuje procesor až Intel Core i7-6600U a operační systém až Windows 10 Pro.

Čtrnáctipalcový displej notebooku ThinkPad T460 je volitelně dostupný v HD nebo Full HD rozlišení s antireflexní technologií a možností dotykového ovládání. ThinkPad T560 se pyšní úhlopříčkou o velikosti 15,6 palců a odolností proti šmouhám. Uživatelé si také mohou zvolit rozlišení displeje v kvalitě HD, Full HD nebo 3K.

Spolu s vysokým výkonem nabízejí tyto modely také mimořádnou mobilitu na cestách díky své značně redukované váze. ThinkPad T460 začíná na pouhých 1,7 kg, zatímco ThinkPad T560 na 2,3 kg. Až 14hodinová výdrž baterie na jedno nabití, resp. až 16 hodinová výdrž u T560, je pak už jen třešničkou na dortu, která uživatelům zajistí produktivitu po celý den.

Profesionálové na cestách si mohou vzít svůj notebook kamkoliv, aniž by se museli obávat toho, že jej nějakým způsobem poškodí. ThinkPad T460 i T560 bez problému zvládnou otřesy i malý pád a zároveň byly testovány dle armádních standardů MIL-SPEC tak, aby vydržely polití 500 ml vody. Stejně jako další zařízení nesoucí označení ThinkPad jsou vyrobené z kvalitních a pevných materiálů, takže se na ně uživatelé mohou spolehnout, ať už jsou kdekoliv. O bezpečnost uložených dat se postará čtečka otisků prstů a Smart Card Reader s čipem Trusted Platform Module (TPM) zabraňující neoprávněnému přístupu do zařízení.

Notebook ThinkPad T460s v sobě spojuje funkčnost a přenosnost bez jakýchkoliv kompromisů. Navíc je natolik lehký a odolný, že zvládne veškerá úskalí, která s sebou nese časté cestování. Poháněný až šestou generací procesorů Intel Core s technologií vPro a pamětí až 24 GB DDR4 si poradí i s náročnějšími úkoly. Váží jen 1,4 kg, nabízí až 10,5hodinovou výdrž baterie a až 10x rychlejší WiFi. Lze jej také snadno připojit k dalším zařízením, takže uživatelé mohou být neustále online v kanceláři i na cestách.

Definici podnikového výkonu mění ThinkPad T460p. Ten je poháněn čtyřjádrovými procesory Intel Core řady H, které přinášejí až 1,7x vyšší výkon než procesory Intel Core řady U. Zároveň disponuje dedikovanou grafickou kartou, rozšířenými možnostmi dokování a optickou mechanikou. Zvládne pracovat až 12 hodin bez  nutnosti dobíjení a nabízí široké možnosti konektivity pro pohodlnou práci.

Notebook ThinkPad T460 je dostupný za cenu od 33 890 Kč s DPH. Jeho tenčí verze ThinkPad T460s je na trhu dostupná za cenu od 45 790 Kč včetně DPH.

Výkonný notebook ThinkPad T460p je dostupný za cenu od 38 790 Kč s DPH.

15,6palcový ThinkPad T560 je u nás dostupný za cenu začínající na 33 690 Kč včetně DPH.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Informace o Lenovo teamu pak naleznete na www.lenovoteam.cz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 46 miliard USD, je lídr v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.