Western Digital zvyšuje kapacitu pevných disků WD Gold o 25 procent

IRVINE, Kalifornie – 3. srpna, 2016 – Společnost  Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), s vedoucím postavením na trhu úložišť, oznámila zvýšení kapacity u své oceňované produktové řady pevných disků WD Gold . Disky WD Gold 10 TB využívají technologii HelioSeal , která přináší vyšší kapacitu a energeticky efektivní úložiště pro prostředí datových center. (TZ)

Pevné disky WD Gold jsou navrženy pro široký okruh aplikací, včetně malých a středních podnikových serverů a úložišť, serverů datových center a ukládacích jednotek. Disky pro datová centra WD Gold 10 TB přinášejí navíc oproti 8TB verzi optimalizovanou architekturu, která pomáhá snížit celkové náklady na vlastnictví (TCO) serverů a ukládacích systémů. Disk přináší 8% snížení spotřeby, ale navíc přidává 25 % kapacity. To přináší benefit IT administrátorům, kteří jsou neustále konfrontováni požadavky na vyšší kapacitu při omezeném rozpočtu.

„Společnosti Western Digital nestále pokračuje ve svém záměru poskytovat jedinečnou spolehlivost a přesvědčivou hodnotu svým zákazníků z podnikového segmentu,” říká Brendan Collins, viceprezident Western Digital pro produktový marketing, a dodává: “Disky WD Gold jsou klíčovým produktem celého portfolia WD. Nabízejí energeticky efektivní provoz a optimalizovanou kapacitu pro široký rozsah užití. Nová 10TB kapacita umožňuje zákazníkům účinně zvýšit kapacitu úložišť.”

Disky WD Gold 10 TB poskytují:

  • Vylepšenou energetickou účinnost – Technologie HelioSeal poskytuje vyšší kapacitu při nižší spotřebě. Energetická účinnost (watty/TB) během provozu je vylepšena až o 26 % oproti 8TB modelu.
  • Lepší výkon – Sekvenční výkon je oproti 8TB modelu zvýšen o 21 %
  • Vysoká spolehlivost – Architektura disků WD Gold je jedna z nejlepších, stejně tak i výroba a proces testování. To přináší nejvyšší spolehlivost v odvětví – Hodnota MTBF je 2,5 milionů hodin. (Platí pro 8TB a 10TB řadu)
  • Prémiové poprodejní služby – Western Digital nabízí zákazníkům v případě disků WD Gold nepřetržitou podporu  24/7 na čísle: +80055593733.

Interní pevné disky WD Gold 10 TB (WD101KRYZ) budou k dostáním u vybraných prodejců a distributorů a také v internetovém obchodě  WD Store. Více informací včetně záručních podmínek najdete na webových stránkách www.wd.com.

Western Digital

Společnost Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) s vedoucí pozicí na trhu ukládacích zařízení, které umožňují lidem vytvářet, spravovat, využívat, přehrávat a chránit digitální obsah. Společnost reaguje na měnící se potřeby trhu a poskytuje ucelené portfolio vysoce kvalitních produktů na ukládání dat, které využívají efektivní technologie, vysokou výkonnost, flexibilitu a rychlost. Produkty společnosti jsou na trh dodávány pod značkami HGTS, SanDisk a WD všem partnerům OEM, distributorům, resellerům, poskytovatelům cloudových infrastruktur a koncovým uživatelům.

Aplikace, služby a další prvky jsou předmětem možných změn v závislosti na zemi, softwarových verzích, typech zařízení a službách třetích stran a jednotlivých poskytovatelů.