Cooler Master spolupracuje s PR agenturou Grunex

Praha 8. 8. 2016 – Počínaje srpnem letošního roku mediálně zastupuje tchaj-wanského výrobce počítačových komponent Cooler Master na českém a slovenském trhu PR agentura Grunex. Navázaná spolupráce zastřešuje veškeré PR a marketingové aktivity se specifickým zacílením na komunitní oblasti. (TZ)

Světově proslulý výrobce počítačových komponent Cooler Master se zaměřuje zejména na výrobu počítačových skříní, napájecí zdroje, herní periferie a celou škálu chladicích systémů od speciálních podložek přes ventilátory až po chladiče procesorů.

Své dosavadní aktivity na českém a slovenském trhu chce Cooler Master nyní dále podpořit navázanou spoluprací s PR agenturou Grunex, která bude cílit mimo jiné do komunitních oblastí.

„Kromě tradičních sfér bychom se rádi dostali blíže i ke specifickým skupinám hráčů, přetaktovávačů, moderů, streamerů či youtuberů,“ říká Justyna Kauder, zodpovědná za channel marketing pro Polsko, Česko a Slovensko ve společnosti Cooler Master, a doplňuje: „Pevně věřím, že díky navázané spolupráci se nám to s Grunexem podaří, mají pro to veškeré předpoklady.“

„Cooler Master představuje mezi uživateli pojem, který nám bude velkým potěšením dále rozvíjet. Za tímto účelem jsme připraveni poskytnout nejen obvyklé mediální know-how, ale i naše mimořádné vazby, které máme nad rámec klasického marketingu,“ říká Martin Liberský, ředitel agentury Grunex.

Více informací o společnosti Cooler Master naleznete na www.CoolerMaster.com