HyperX uzavírá partnerství se studiem The Coalition® na budoucí projekty

Praha, Česká republika – 15. srpna 2016 – HyperX, divize společnosti Kingston® Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila produktové partnerství se studiem The Coalition®, které vyvinulo herní megahit Gears of War®, jenž vydala společnost Microsoft® Studios. (TZ)

Divize HyperX během celého roku mohutně podporovala turnaje eSports věnované titulu Gears of War. Mezi tyto akce patřily například E3 v Los Angeles v Kalifornii, San Diego Comic Con, PAX West, která se bude konat v září v Seattle, Wash a Gamescom v Kolíně nad Rýnem.

HyperX podporuje hráče napříč všemi herními tituly a platformami a stále více podporuje trh herních konzolí. Počátkem roku 2016 bylo oznámeno partnerství se společností Microsoft týkající se právě uvedené náhlavní sady HyperX CloudX, která je produktem s licencí pro herní konzole Xbox One. Spolupráce s tvůrci hry Gears of War je přirozeným rozšířením tohoto partnerství vzhledem k tomu, že obě firmy podporují hraní na konzolích.

„Franšízová hra Gears of War je oceňovanou střílečkou z pohledu třetí osoby postavenou na inovacích a špičkových herních funkcích,“ řekl Jerry Chu, ředitel pro licence ve studiu The Coalition. „Z oznámení tohoto partnerství s HyperX máme obrovskou radost a těšíme se, že budeme vyvíjet produkty, které naší komunitě kolem hry Gears of War poskytnou zážitky, do nichž se budou moci plně ponořit. Je to nanejvýš vzrušující chvíle pro obě společnosti podílející se na herním prostoru Gears Universe.“

„Jsme hrdi, že jsme vytvořili partnerství s takto zavedenou a vyhlášenou značkou, jakou je franšíza Gears of War,“ řekl Daniel Kelley, ředitel marketingu divize HyperX. „Spolupráce se studii The Coalition a Microsoft Studios je pro HyperX nejnovějším krokem a my se nemůžeme dočkat, až uvedeme produkty, které pro fanoušky hry Gears of War vyvineme společně – představeny budou v září.“

HyperX je divizí společnosti Kingston Technology zaměřenou na vysoce výkonné produkty, mezi něž patří vysokorychlostní paměti DDR4 a DDR3, SSD disky, USB flash disky, náhlavní sady a podložky pod myši. Značka HyperX se zaměřuje na hráče, nadšence a ty, kdo své počítače přetaktovávají, a je na celém světě známá svou kvalitou, výkonem a úrovní inovace. Divize HyperX se věnuje oblasti tzv. eSports, kde sponzoruje více než 30 týmů na celém světě a je hlavním sponzorem soutěže Intel Extreme Masters. HyperX se účastní mnoha výstav, mezi něž patří například Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, ESL One, GamescomPAX.

Podrobnější informace můžete získat na domovském webu divize HyperX.

 

Další informace o divizi HyperX můžete najít zde:

YouTube: http://www.youtube.com/hyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter: http://twitter.com/hyperx

Instagram: https://instagram.com/hyperx/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx

Google+: https://plus.google.com/+hyperx/videos

O studiu The Coalition

The Coalition je rostoucí tým talentovaných kreativních profesionálů z celého světa, kteří milují zábavu a které spojuje nadšení pro hru „Gears of War“. Sídlo studia je v kanadském Vancouveru a zaměřuje se na posouvání franšízových produktů spojených s Gears of War na nové úrovně s přesvědčením, že chceme-li dojít dále, jděme společně.

www.gearsofwar.com

O divizi HyperX

HyperX® je divize společnosti Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě. Divize HyperX byla založena v roce 2002 a má sídlo v kalifornském Fountain Valley ve Spojených státech. Další informace můžete získat na telefonním čísle +44 800-337-8410 nebo na internetové adrese Visit http://www.hyperxgaming.com/.

Kontakty pro média:

Chloe Lara Ivan Sobička
Kingston Technology Co LLP TAKTIQ COMMUNICATIONS s.r.o.
+44 (0) 1932 738888, linka 8801 +420 604 166 751
Clara@kingston.eu ivan.sobicka@taktiq.com

 

Redakční poznámka: Budete-li chtít získat další informace, testovací kusy nebo rozhovory s vedoucími pracovníky, obraťte se laskavě na následující kontakt: David Leong, Kingston Technology Company, Inc. 17600 Newhope Street, Fountain Valley, CA USA 92708, 714-438-1817 (hlas). Fotografie v tiskové kvalitě jsou k dispozici na stránkách společnosti Kingston určených pro média zde.