JSEM Photokina 2016: co očekávat od společnosti Nikon

Praha, 25. srpna 2016 – Společnost Nikon se opět chystá zaujmout ústřední postavení na největším světovém fotografickém veletrhu Photokina v Kolíně nad Rýnem. Návštěvníci si jako první vyslechnou vzrušující novinky a ve stánku v hale 2.2 výstaviště Koelnmesse si budou moci sami vyzkoušet nejnovější produkty. Publiku se rovněž představí nabitá sestava světových fotografů spolupracujících se společností Nikon, kteří odhalí své recepty na inspirativní fotografie. (TZ)

Nedávno oznámený fotoaparát Nikon D3400 bude pro veřejnost poprvé k vidění u výstavního stánku společnosti Nikon. Seznamte se blíže s tuto digitální jednookou zrcadlovku pro začátečníky, která vám umožní snadno sdílet snímky odkudkoli, a podívejte se, jak hravě pořizovat kvalitní snímky.

Návštěvníci výstavního stánku společnosti Nikon si také mohou vyzkoušet nejnovější profesionální digitální jednooké zrcadlovky včetně vlajkového modelu Nikon D5 formátu FX a jeho mladšího sourozence Nikon D500. Ponořte se do 360° fotografie s fotoaparátem Nikon KeyMission 360. Tento produkt uvedený na veletrhu CES 2016 uvidíte v našem stánku. Návštěvníci se dále budou moci seznámit s širokou škálou objektivů NIKKOR a kompaktních fotoaparátů COOLPIX.

O své zkušenosti s fotografováním pomocí nejnovějšího vybavení Nikon se u výstavního stánku podělí známí fotografové. Fotografka magazínu National Geographic Ami Vitale zprostředkuje přítomným divákům detailní snímky afrických nosorožců a čínských pand, zatímco evropský ambasador značky Nikon Joel Marklund návštěvníkům umožní proniknout do zákulisí nejvýznamnějších světových sportovních událostí včetně Olympijských her v Riu 2016 a finále Ligy mistrů. Vychutnejte si adrenalin spojený s motokrosem a free runningem spolu s Marcelem Lämmerhirtem a rozšiřte své znalosti s dalšími fotografy, kteří se rozhodli umožnit vám nahlédnout do svých fascinujících světů.  

Takami Tsuchida, prezident evropské pobočky Nikon, uvedl: „Velice nás těší, že můžeme podporovat fotografy po celém světě při tvorbě zajímavých fotografií. Je pro nás velmi inspirující pozorovat, jak naše technologie umožňují vznik takto pozoruhodných děl. Jelikož dnes vzniká více obsahu než kdy dřív, považujeme za svou povinnost zajistit, aby produkty vystavené na veletrhu Photokina 2016 přispěly k větší kreativitě, inovacím a dosahované kvalitě.“

Veletrh Photokina je veřejnosti otevřen v době od 10:00 do 18:00 ve dnech 20. až 25. září 2016. Kompletní rozpis vystupujících a aktivit bude dostupný na webu www.europe-nikon.com. Nejnovější aktuality a názory naleznete na našem Twitteru @NikonEurope. Připojte se ke konverzaci na Twitteru #photokina.

Pro získání dalších informací o oceněných výrobcích Nikon navštivte webovou stránku www.nikon.cz