Y Soft je připraven dodávat hardwarová řešení pro platformu YSoft SafeQ

13. září 2016 Brno – Y Soft, přední poskytovatel podnikových řešení, dnes oznámil celosvětovou všeobecnou dostupnost nových hardwarových řešení pro workflow platformu YSoft SafeQ. YSoft SafeQube 2 a YSoft Terminal  Pro 4 organizacím umožní dále snižovat náklady spojené s provozem infrastruktury pro tisk a digitální transformaci. (TZ)

Dříve v tomto roce Y Soft oznámil novou verzi svého nástroje YSoft SafeQ. Ten – nyní v podobě platformního řešení – umožňuje zákazníkům implementovat jednotlivé funkce a moduly podle jejich aktuálních potřeb a jednoduše doplňovat další s využitím stávajícího systému a architektury. Nechybí mezi nimi ani nástroj pro řízení 3D tisku, jehož součástí je i účtování využití 3D tiskáren.

Platformní architektura tak společnosti Y Soft pomohla posílit hlavní benefity řešení YSoft SafeQ: snižování nákladů na tisk, zvyšování bezpečnosti dokumentů a zlepšování produktivity zaměstnanců pomocí automatizovaných workflow pro digitalizaci dokumentů.

Organizace mohou s novými hardwarovými řešeními dosáhnout ještě vyšších úspor v rámci využívání tiskových služeb a provozu infrastruktury pro digitální transformaci. To jim umožní posílit investice do stávající flotily multifunkčních zařízení (MFD). Nyní mohou vybírat z následujících řešení:

  • YSoft SafeQube 2. Tiskové služby se zpravidla prodražují kvůli nákladným serverům. Díky SafeQube 2, jednoduchému síťovému zařízení, je k provozu tiskových služeb potřeba zpravidla 2-4krtát méně serverů. V kombinaci se softwarovým modulem CBPR (Client Based Print Roaming®) SafeQube 2 slouží uživatelskému rozhraní MFD jako lokální spojovací bod, který zajišťuje autentifikační úlohy a sběr dat. Tím pomáhá snižovat náklady na hardwarovou infrastrukturu.
  • YSoft Terminal Pro 4. Řešení SafeQ je integrováno do světově nejpopulárnějších značek MFD. V případě, že organizace využívá MFD různých značek nebo typy používaných MFD nepodporují zabudované terminály, Terminal Pro 4 díky 7palcovému dotykovému displeji poskytuje konsistentní uživatelské rozhraní.  

Terminal Pro 4 je také součástí produktové řady 3D tiskáren Y Soft be3D. Aktuálně je zabudován v modelech DeeRed and eDee.

Y Soft zaručuje kompatibilitu svého software a hardware s největšími značkami MFD poskytovaných obchodními partnery Y Soft. Někteří z nich vyžadují podstoupení formálních certifikačních procesů. Workflow platforma YSoft SafeQ získala dvě certifikace:

  • Certifikát bEST od společnosti Konica Minolta. Tento certifikát schvaluje YSoft SafeQ pro portfolio MFD Konica Minolta.
  • Certifikát Ricoh pro integraci YSoft SafeQ s portfoliem MFD této značky.

“Z pohledu zákazníka je podle průzkumů implementace kompletního řešení nákladově efektivnější než spojování řešení z různých zdrojů,” říká Václav Muchna, CEO a spoluzakladatel Y Soft. “Jsme hrdí, že dokážeme navrhnout, vyrobit a otestovat vlastní software a hardware, který bezproblémově pracuje na všech MFD, které podporujeme.”