Deník Blesk a Blesk.cz v pondělí 17. října spustí rozšířené zpravodajství z Brna

Deník Blesk a server Blesk.cz rozšiřují své regionální aktivity. Po jarním uvedení zpravodajství z Prahy na adrese Blesk.cz/praha odstartuje 17. října rozšířené zpravodajství z Brna.  (TZ)

Na adrese Blesk.cz/brno čtenáři najdou vedle nejdůležitějších informací z  regionu rovněž servisní zprávy, krimi, dopravní informace a zprávy z komunální politiky. Blesk a Blesk.cz tak pokračují v budování dalšího zpravodajského pilíře, který má  čtenářům poskytnout unikátní obsah na úrovni jejich bydliště.

Pilířem projektu je v prvé řadě podrobné zpravodajství z brněnských městských částí, doplněné o ty nejdůležitější zprávy z Jihomoravského kraje. Mapovat budeme kulturní a společenské dění, v rubrice Brňané budeme představovat jednotlivé brněnské osobnosti, postavy i figurky, které jsou s městem a jeho životem spjaty. Chystáme také celou řadu tematických speciálů – ať už se jedná o zajímavá zákoutí, legendární brněnské hospody, ale nebudeme se vyhýbat ani  brněnským ostudám a průšvihům. Nebudou chybět sezónní ani servisní speciály.

Jedná se o další krok projektu, kterým rozšiřujeme naše regionální zpravodajství poté, co jsme se na jaře zaměřili na obsah z Prahy. Vzhledem k tomu, že jsme okamžitě zaznamenali zájem čtenářů, věříme, že obdobný zájem vyvolají také zprávy z Brna,” komentuje rozšíření zpravodajství šéfredaktor integrovaného newsroomu Blesk a Blesk.cz Radek Lain.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónu čtenářů tisku a téměř 4,5 miliónu návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.

Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.