ADATA představuje power banky s displejem P20000D a P12500D

Praha, Česká republika – 19. 10. 2016 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM, NAND flash produktů a mobilního příslušenství, dnes představila chytré power banky s displejem P20000D a P12500D. Oba modely využívají efektivní lihium-ionové baterie s dlouhou výdrží, které splňují ty nejvyšší nároky. Přesnou informaci o zbývající energii obě zařízení ukazují na displeji. Díky dvěma konektorům s celkovým proudem 2,1 A je možno rychle nabíjet hned dvě zařízení současně. Obě power banky nabízí vysoký stupeň zabezpečení zahrnující mimo jiné šest ochranných obvodů a obal odolný proti nárazům a ohni. P20000D navíc obsahuje LED diodu a může tak plnit funkci svítilny. Díky vysokým kapacitám 20 000 mAh (P20000D) a 12 500 mAh (P12500D) jsou obě power banky výborným řešením na cesty, poslouží k několikerému nabití telefonu, tabletu, sluchátek, herních ovladačů a dalších mobilních zařízení. (TZ)

Digitální displeje vás zbaví nutnosti věštit

Majitelé P20000D a P12500D rychle zapomenou na nejistotu spojenou s jednoduchými stavovými diodami nebo ukazateli nabití. Oba produkty totiž obsahují displeje, které v procentech ukazují stav nabití příslušné power banky. Vývojáři ADATA se tentokrát rozhodli poskytnout uživatelům naprosto přesné informace o stavu nabíjení namísto tradičního neurčitého přístupu.

Od smartphonů přes tablety a ještě dál díky dvěma nabíjecím konektorům

Značná kapacita P20000D je plně dostačující pro 6,4 nabití průměrného smartphonu nebo 1,8 nabití průměrného tabletu. U obou modelů je nabíjení pohodlnější díky použití dvou USB konektorů s celkovým výstupním proudem až 2,1 A, takže uživatelé mohou nabíjet dvě zařízení současně a šetřit tak svůj čas, ať už nabíjejí telefon, tablet, herní ovladač, bezdrátová sluchátka, nebo jakékoliv jiné zařízení.

Bezpečnost uvnitř i navenek

P20000D a P12500D chrání své uživatele, nabíjená zařízení i životní prostředí. To vše díky pečlivě vybraným bateriím a obalu odolnému proti nárazům, vibracím a ohni. Komplikované ochranné obvody zajišťují ochranu proti přebití, přehřátí, proudovému přetížení, nedostatečnému odběru, přílišnému vybití a zkratu. K bezpečnosti přispívá i možnost využít P20000D díky jasně svítivé LED diodě také jako užitečnou svítilnu. P20000D a P12500D se týká jednoletá

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.