Společnost Veeam je součástí programu HPE Complete

Nyní si mohou zákazníci pořídit ucelená řešení HPE a Veeam přímo od společnosti HPE i jejích prodejců a čerpat tak výhody špičkového řešení dostupnosti značky Veeam umožňující v dnešní éře cloudů provoz v režimu 24/7/365 (TZ)

Baar, Švýcarsko, a HPE Discover, Londýn, 29. listopadu 2016: Veeam® Software, inovativní poskytovatel Řešení dostupnosti pro velké podniky (Availability for the Always-On Enterprise™), dnes oznámil, že se připojil k programu Hewlett Packard Enterprise (HPE) Complete. Díky účasti v tomto programu budou řešení značky Veeam součástí ceníků společnosti HPE a zákazníci si tak budou moci pořídit řešení kombinující technologie HPE a Veeam přímo od společnosti HPE a jejích prodejců – získají tak výhody špičkového řešení dostupnosti značky Veeam umožňující provoz v režimu 24/7/365 ve věku cloudů.

Zákazníci díky zapojení společnosti Veeam do programu HPE Complete získají následující výhody:

  • Nákup z jednoho místa — možnost nákupu uceleného řešení postaveného na produktech značek HPE a Veeam v rámci jedné objednávky
  • Ověřená řešení — jistota použitelnosti produktů Veeam na úložných a serverových řešeních společnosti HPE

Zapojení společnosti Veeam do programu HPE Complete umožní zákazníkům prostřednictvím obchodních kanálů HPE zakoupit edice Enterprise a Enterprise Plus produktů Veeam Availability Suite, Veeam Backup & Replication i Veeam Backup Essentials, a to jak pro prostředí VMware vSphere, tak i Microsoft Hyper-V.

„Velmi nás těší dosavadní spolupráce se společností HPE a jsme opravdu rádi, že jsme ji mohli našim zapojením do programu HPE Complete ještě více prohloubit,“ řekl Peter McKay, prezident a COO společnosti Veeam. „Spojení špičkového řešení dostupnosti značky Veeam se zkušenostmi společnosti HPE v oblasti serverů, úložišť a konvergovaných systémů umožní našim zákazníkům uspět v éře digitální transformace.“

Společné aktivity staví na vizi společnosti Veeam pro dnešní cloudovou éru – na řešení Veeam Availability Platform pro hybridní cloud – v rámci které firmy aktivně hledají vhodný přístup k zajištění dostupnosti tak, aby mohly v prostředí hybridních cloudů naplnit moderní hodnoty ukazatelů úrovně poskytovaných služeb (SLO) pro zpřístupnění dat i aplikací po havárii. To vše s cílem zlepšit efektivitu, zvýšit pružnost a dosáhnout větší spolehlivosti provozu napříč celou organizací.

Integrace řešení značky Veeam pro zajištění dostupnosti s úložišti HPE 3PAR StoreServ a HPE StoreVirtual, doplněnými o systémy HPE StoreOnce pro ochranu dat, umožnuje zajistit bezkonkurenční dostupnost dat i aplikací. Uživatelé mohou ukládat snímky provozních systémů a využívat špičkové možnosti pro obnovu po havárii a minimalizovat tak ztrátu dat i dobu trvání výpadků. Současně mohou navíc implementovat ucelenější strategie pro zálohování dat, obnovu a zotavení po havárii, které integrují primární úložiště, záložní úložiště a softwarové komponenty pro zajištění dostupnosti. Výsledkem je maximální doba nepřetržitého provozu aplikací, výrazně rychlejší obnova jednotlivých samostatných i virtuálních prvků a vyřešení problémů spojovaných se zajištěním dostupnosti pro velké podniky.

„Způsob, jakým zákazníci pracují s daty a aplikacemi, se nezvratně změnil a spolu s tím, jak organizace usilují o agilnější obchodní modely, musí se vyvíjet i mechanismy prodeje a distribuce,“ dodal Patrick Osborne, hlavní ředitel pro oblast produktového managementu a marketing v divizi Storage společnosti HPE. „Naše společnost se zavazuje, a vždy tomu tak bylo, dodávat svým zákazníkům nejlepší možná řešení. Díky spojení našeho portfolia serverů a úložišť s produkty značky Veeam pro zajištění dostupnosti umožnujeme uživatelům nasadit komplexní řešení, která podpoří jejich provoz, zvýší spolehlivost, výrazně sníží náklady a celou problematiku podstatně zjednoduší.“

Společnost Veeam nedávno oznámila konání přední světové konference zaměřené na problematiku zajištění dostupnosti v prostředí hybridních cloudů – VeeamON 2017. Tato konference proběhne ve dnech 16. až 18. května 2017 v americkém New Orleans a zájemci o zažití světa dostupnosti se mohou registrovat již nyní.  

Více informací najdete na www.veeam.com/cz.

O Veeam Software

Veeam® rozpoznává nové výzvy, kterým společnosti po celém světě čelí při zajištění Always-On Enterprise™ – obchodní činnosti, jež musí být k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. K řešení tohoto se Veeam stal průkopníkem nového trhu Řešení dostupnosti pro velké podniky (Availability for the Always-On Enterprise™), aby pomohl organizacím dosáhnout cílů času obnovy a bodu obnovy (RTPO™) nižších než 15 minut pro všechny aplikace a data. Toho dosahuje prostřednictvím zásadně nového typu řešení, které poskytuje vysokorychlostní obnovení, zamezení ztrátě dat, ověřenou obnovitelnost, zmírnění rizik a kompletní transparentnost. Řešení Veeam Availability Suite™, jež obsahuje Veeam Backup & Replication™, využívá virtualizační, ukládací a cloudové technologie, které umožňují moderním datovým centrum šetřit organizacím čas, zmírnit rizika a výrazně snižovat investiční a provozní náklady, při stále podpoře stávajících a budoucích cílů zákazníků Veeam.

Veeam byl založen v roce 2006 a v současné době má po celém světě 43 000 ProPartnerů a více než 216 500 zákazníků. Globální centrála společnosti se nachází v Baaru ve Švýcarsku, další pobočky má společnost Veeam po celém světě. Pro více informací navštivte www.veeam.com/cz.

###