HP Inc. zaujalo počítačové nadšence na CES 2017

Společnost HP se nechala inspirovat svými zákazníky a představila nový byznys konvertibl, upgradovaný notebook Spectre x360, HP Sprout nové generace a zakřivený herní displej OMEN X 35. (TZ)

  • HP EliteBook x360, nejtenčí firemní konvertibl na světě(1), nabízí baterii s dlouhou životností, kompatibilitu a bezpečnost.
  • HP Spectre x360 disponuje diagonálním 4k displejem s rozměry 15.6“ (39.6 cm) a samostatnou grafikou pro tvůrce.
  • HP ENVY Curved All-in-One 34, nejširší zakřivený all-in-one na světě, s integrovaným prostorovým reproduktorem, v novém designu.
  • HP Sprout Pro, první PC na světě, které doslova pohltí, dostalo nový hardwarový i softwarový redesign a ještě více tak umocňuje podmanivý zážitek z 3D reality.
  • OMEN X 35 zakřivený displej, nabízí působivou herní technologii NVIDIA® G-Sync™ technology.

Praha, 5. ledna 2017 – HP Inc. představilo na veletrhu CES 2017 inovace, které změní způsob interakce mezi lidmi a jejich počítači.

„HP se věnovalo celý minulý rok inovačnímu procesu a pokračuje i nadále s významnými návrhy napříč celým počítačovým portfoliem. Chce tak vytvořit nezapomenutelnou zákaznickou zkušenost jak u osobních, tak u firemních uživatelů,“ říká Ron Coughlin, prezident, Personal Systems, HP Inc. a dodává: “Neustále se zaměřujeme na zpětnou vazbu našich zákazníků, kterou promítáme do našich produktů tak, aby bylo jejich užívání pozitivním zážitkem.“

Prémiové počítače HP jsou koncipovány, aby splnily veškerá očekávání svých uživatelů ať už v práci, doma nebo na cestách. Nové produkty, které HP na veletrhu CES představilo, zahrnují:  

 

  • HP EliteBook x360,  nejtenčí byznys konvertibl na světě(1). Kombinuje v sobě elegantní tenký a lehký design produktu HP Spectre, možnost spolupráce jako má HP EliteBook Folio a bezpečnost a odolnost HP Elite. Disponuje nejdelší životností baterie na světě (3), která vydrží až 16 hodin 30  minut (4). Možnost spolupráce zvyšuje produktivitu a oživuje firemní schůzky o výkonné audio, optimální 13.3“ (33.7cm) diagonální 4K UHD displej(2) s Windows Hello(5) a podporu digitálního pera(6).  Jako součást rodiny HP Elite, která patří do skupiny nejbezpečnějších a nejlépe ovladatelných počítačů na světě(7),  zahrnuje nejnovější inovace jako HP Sure Start Gen3(8), jedinečný samoregenerační BIOS, který umožňuje zvýšit bezpečnost počítače a prostředí v kanceláři například prostřednictvím odemykání nebo zamykání počítače v závislosti na přítomnosti mobilního telefonu. Obsahuje také nejpokročilejší smartphone aplikaci pro správu PC HP WorkWise(9), která chrání moderní kancelář a jako první nabízí Tamper Protection(10).

 

  • HP Spectre x360 pokračuje v úspěchu modelu s 13.3-palcovým displejem. Druhá generace x360 s diagonálou 15.6 palců (39.6 cm) je nejvýkonnější z celého portfolia HP Spectre.  Baterie s větší kapacitou umožňuje provoz až 12 hodin 45 minut(4), zatímco pohání micro-edge 4K displej(2).  Svou životností je velmi podobná modelu Full HD, který byl představen minulý rok. Nový HP Spectre x360 má poslední Intel® Core™ procesor(11), vysoce účinnou grafiku NVIDIA®  GeForce® 940MX, přidává dva nové frontální reproduktory vyladěné společností Bang & Olufsen pro skvělý audio zážitek a IR cameru pro Windows Hello(5).
  • HP ENVY Curved All-in-One 34 je další z řady oceněných a nejširších zakřivených all-in-one(12). Novinka představuje 34” diagonální Technicolor Color Certified Ultra WQHD micro-edge displej(13), který se vznáší nad 4 integrovanými reproduktory, navrženými kultovní značkou Bang & Olufsen. Pro ochranu zraku a klidný noční spánek, lze displej přepnout do nočního modrého módu.

HP se snaží co nejlépe reagovat na potřeby firemních zákazníků, a proto představilo produkt z druhé generace kreativních počítačů all-in-one, HP Sprout Pro. Ten zaujme svým změněným designem displeje s 2.2mm tenkým rámečkem, dotykovým 20kapacitním Touch Mat displejem s ostrým 1080p rozlišením(14). Pokročilé technologie a nové funkce obohatí uživatele ve vzdělávání, maloobchodu a výrobě, aby mohli vytvářet kvalitní vizuální obsah a interaktivní zkušenost prolnutím fyzického a digitálního světa. Tato generace jednodušeji spolupracuje s  Windows 10 Pro a zefektivněný software jednodušeji reaguje s klíčovými funkcemi jako například rychlejší vizualizaci ve 2D a poprvé také velmi přesně ve 3D včetně skenování.  Součástí je také aktivní dotykové pero (Active Pen). Sprout Pro má nyní Intel® Core™ i7 procesor(11), SSHD úložiště s 512GB, 16GB DDR4-2400 paměť, a NVIDIA® GeForce® GTX 960M grafiku pro rychlejší 3D zpracování(14).

OMEN X byl představen v srpnu 2016 a nyní budou hráči vtaženi ještě více do jejich virtuálního světa díky novému displeji OMEN X 35 Curved. První OMEN displej s NVIDIA® G-Sync™ technologií se nezasekává, má vyšší obnovovací frekvence a umocňuje tak skvělý pocit ze hry, která se stává přirozenou a realistickou. Povyšuje tak zážitek ze hry na zcela novou úroveň, ať už jsou hráči na bitevním poli, přemáhají nepřítele nebo závodí na okruhu.

Ceny a dostupnost15

  • HP EliteBook x360 bude v České republice dostupný od února 2017, od €1 099.
  • HP Spectre x360 15.6” bude ve vybraných zemích regionu EMEA v prodeji od konce ledna 2017, od €1 599.
  • HP ENVY Curved All-In-One bude v České republice v prodeji od konce ledna 2017, od €1 999.
  • HP Sprout Pro – ceny a dostupnost pro firemní zákazníky budou k dispozici v březnu 2017 ve vybraných zemích EMEA.
  • OMEN X 35 displej bude v České republice k dispozici od dubna 2017, od €1 299.

Produktové fotografie a videa naleznete zde.

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

Na základě konkurence ke dni 12/1/16 s >1m jednotek konvertiblů ročne, neoddělitelné, s Windows Pro OS a 6.nebo 7. generací procesorů Intel® vPro™

  1. 4K Ultra High-definition (HD) vyžaduje vizuální obsah ve 4K Ultra HD  
  2. Na základě konkurence ke dni 12/1/16 s >1m jednotek konvertiblů ročne, neoddělitených
  3. Windows 10/ MM14 životnost baterie se mění na základě různých faktorů jako je typ produktu, konfigurace, nahrané aplikace, funkce, užívání, síťová nastavení a nastavení výkonu. Maximální kapacita baterie přirozeně klesá s dobou užívání. Více informací na  www.bapco.com
  4. Některé funkce obsahující Windows Hello vyžaduje pokročilejší hardware. Více info na www.hp.com/go/windows10upgrade a www.windows.com/windows10upgrade. Vystavené produkty před uvedením na trh se mohou změnit. Aplikace jsou k prodeji samostatně.
  5. Pero je k prodeji samostatně.
  6. Na základě jedinečných a komplexních bezpečnostních schopností společnosti HP bez dodatečných nákladů a řízení a HP Manageability Integration Kit’s managementu všech aspektů zahrnujících PC hardware, BIOS a software management využívající Microsoft System Center Configuration Manager mezi prodejci s >1M jednotkami ročních tržeb jako  ke listopadu 2016 na HP Elite PCs se 7. generací procesorů Intel® Core®, integrovanou grafikou Intel®, and Intel® WLAN.
  7. HP Sure Start Gen3 je dostupný ve všech HP Elite produktech s výrobním procesorem Intel® 7th.
  8. Aplikace P WorkWise smartphone bude brzy zdarma ke stažení v App Store a Google Play.
  9. Na základě hlavní konkurence k 1. listopadu 2016, smartphony s řízenou PC bezpečností, výkonem a funkcí tisku.  
  10. Multi-core je určen pro vylepšení výkonu určitých softwarových produktů. Ne všichni zákazníci nebo softwarové aplikace musí mít nezbytně prospěch z použítí této technologie. Výkon a hodinová frekvence se bude měnit v závislosti na aplikačním vytížení a konfigurací hardwaru a softwaru. Intel číslování není měřítkem vyššího výkonu.
  11. Na základě diagonálního měření obrazovky, zákazník All-in-Ones k 10/10/16
  12. Wide Quad High-definition (WQHD) obsah vyžaduje prohlížeč obrázků Wide Quad HD images.
  13. Srovnáno s předchozí generací Sprout.
  14. Odhadované maloobchodní ceny. Aktuální ceny se mohou změnit.  

Intel a Intel Core jsou značky Intel Corporation v U.S. a dalších zemích.

NVIDIA, GeForce, Surround, NVIDIA logo jsou značky a/nebo registrované značky NVIDIA Corporation v U.S. a dalších zemích.

 

www.hp.com/go/newsroom

 

Tagged