ADATA uvádí čtečku karet AI910 Lightning Card Reader Plus

Praha, Česká republika – 11. 1. 2016 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů a mobilního příslušenství, dnes představila čtečku karet s konektorem Lightning AI910 Lightning Card Reader Plus. Obsahuje slot pro SD i microSD karty s podporou karet až do kapacity 256 GB. AI910 má tři způsoby využití – zálohování, čtení a sdílení obsahu mezi zařízeními s operačními systémy iOS, Android a Windows. Proprietární aplikace ADATA i-Memory umožňuje snadnou správu dat s podporou více než 40 formátů, Ultra HD 4K videa a souborů větších než 4 GB. Je vybavena konektorem Lightning (s certifikací MFi) a dodává se s micro USB a USB kabely pro snadné připojení rovnou po vybalení. AI910 má standardní dvouletou záruku. (TZ)

Kompatibilní s více zařízeními než kdykoli předtím

AI910 byl navržen k propojování různých platforem, čemuž napomáhá i získaná certifikace Apple MFi. Díky zahrnutí USB kabelů do základního balení a důkladnému otestování kompatibility pracuje s operačními systémy iOS, Android a Windows. Přenosové rychlosti přes konektor Lightning do zařízení iOS dosahují 30 MB/s pro čtení a 20 MB/s pro zápis. Tři možnosti připojení (karta, USB, Lightning) umožňují uživatelům čtečky AI910 pohodlné čtení a zápis dat napříč nejpopulárnějšími operačními systémy a zařízeními, jako jsou smartphony, tablety, notebooky a stolní počítače.

Bezplatná aplikace ADATA i-Memory

V aplikačním obchodu Apple App Store můžete stáhnout bezplatnou aplikaci i-Memory, která usnadní práci s daty a jejich sdílení. Podporuje také čtečku AI910, u které zajistí kompatibilitu s takřka 40 formáty souborů – dokumenty, audio, video, kontakty a obrázky, a to včetně profesionálního obrazového formátu RAW. AI910 také umí pracovat s Ultra HD 4K videem, které snadno přenese díky podpoře souborů větších než 4 GB.

Dva sloty pro karty v kompaktním těle

Společnost ADATA do svého produktu zahrnula dva sloty pro karty, AI910 tak podporuje jak SD, tak microSD karty až do velikosti 256 GB. Uživatelé tak mají větší možnost volby, podpora dvou slotů zvyšuje množství zdrojových a cílových zařízení, mezi kterými lze přenášet data.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.