Novinka u AT Computers: Prodloužení nebo rozšíření záruky na pár kliků

Ostrava, 19. 1. 2017 – Společnost AT Computers nově nabízí svým zákazníkům-resellerům nejjednodušší způsob získání prodloužené nebo rozšířené záruky na produkty ze svého sortimentu (mobily, tablety, notebooky, počítače, tiskárny a monitory). Novou službu si zákazníci AT Computers z České republiky mohou aktivovat již nyní.    (TZ)

Obchodnímu partnerovi stačí pouze uzavřít smlouvu s AT Computers a pak již jednoduše nakupovat a prodávat prodloužení (pojištění prodloužení záruky) nebo rozšíření záruky ke zboží prostřednictvím pár kliků v e-shopu atcomp.cz. Pojištění prodloužené záruky prodlužuje zákonem stanovenou nebo smluvní záruku (tj. záruku danou výrobcem) o jeden, dva nebo až tři roky. Rozšířenou zárukou se rozumí pojištění na náhodné, náhlé a nepředvídatelné poškození, zničení nebo odcizení pojištěných věcí na jeden nebo dva roky a platí od okamžiku prodeje.

„Vždy se snažíme našim zákazníkům přinášet služby, které jim nejen zjednoduší práci, ale především vygenerují nové obchodní příležitosti se zajímavou marží. Nakupovaní a prodávání prodloužené nebo rozšířené záruky nebylo skutečně nikdy jednodušší,“ řekl k nové službě Petr Suk, vedoucí obchodního oddělení Ostrava v AT Computers.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 18,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.